Sarbatoarea Bunului gust la Timisoara: degustari de vinuri, coniacuri fine si delicatese, cu fel de fel de manifestari culturale

TIMISOARA. Timisorenii sunt invitati sa celebreze… bunul gust, in cadrul unui eveniment inedit in care se vor degusta bauturi fine si delicatese si vor avea loc tot felul de manifestari culturale si artistice.

Pe tot parcursul evenimentului vor avea loc concerte, lansari de carte, expozitii de pictura ori piese de teatru. Invitati speciali vor fi Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Pragu de Sus, precum si Ilie Stepan, Dixie Krauser si Horea Crisovan.

In timp ce vor asculta si concertele Filarmonicii Banatul si artistilor de la Opera din Timisoara, participantii vor putea degusta si cumpara din produsele expuse. Vor gasi acolo vinuri din podgorii romanesti, vinuri din import, branzeturi fine, ciocolata, cafea, trabucuri, pipe, lichioruri, coniacuri, cocktailuri, sampanii, ceaiuri si fursecuri, prajituri, dulciuri ori apa minerala.

Savoart – Sarbatoarea Bunului gust are loc in 16, 17 si 18 decembrie, in Cetatea Bastion, incepand cu orele 14:00. In prima zi va concerta Nicu Alifantis, iar in cea de-a doua Mircea Baniciu cu Ilie Stepan, Dixie Krauser si Horea Crisovan si cu Pragu de Sus.

Cei care vor sa participe trebuie sa scoata din buzunar sume diferite, in functie de zile. Astel ca vineri, in 16 decembrie, vor plati 20 de lei, sambata, 17 decembrie, vor da 20 de lei, iar duminica, 18 decembrie, 15 lei. Un abonament pe toate cele 3 zile de festival costa 50 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.