Revelion de exceptie la Timisoara! Vezi ce minunatii au pregatit cele mai cochete restaurante timisorene pentru noaptea dintre ani!

TIMISOARA. Anul 2012 este aproape de sfarsit, iar marile restaurante din oras si-au pregatit ofertele pentru Anul Nou. In cele mai sofisticate bucatarii din Timisoara, maestrii  in ale gastronomiei au intocmit cu multa atentie meniurile de Revelion: vor fi bucate rafinate si muzica pentru toate gusturile.

Am luat pe rand, patru dintre cele mai spectaculoase restaurante din oras, care promit o noapte de neuitat la trecerea dintre ani. Fie ca ai in farfurie bucate traditionale sau mancaruri sofisticate, la petrecerea de Revelion 2012-2013 poti petrece clipe cu adevarat minunate alaturi de cei dragi pentru ca echipele restaurantelor au grija ca totul sa iasa impecabil.

Iata care sunt ofertele cele mai importante, la Restaurant Belvedere, Casa Bunicii 2, Casa del Sole si Sky Restaurant si Perenna!

Master Chef Asen Asenov a pregatit un adevarat festin culinar pentru Revelion 2013 la Salon Viena de la Hotel Timisoara

Un Revelion 2013 de poveste a pregatit Belvedere Restaurant pentru oaspetii sai in salon Viena. Master Chef Asen Asenov ii asteapta pe invitati cu bucate delicioase, gatite cu sufletul, pentru toate poftele celor care aleg sa intampine Noul An in spatiul primitor de la hotelul din centrul Timisoarei.

Meniul a fost gandit pentru a acoperi o plaja intinsa de gusturi si continua cutuma inceputa cu succes anul trecut, in care fiecare fel de mancare este programat la o anumita ora, astfel incat voia buna sa fie mereu la cele mai inalte cote, iar gurmanzii sa aiba timp sa-si bucure papilele gustative. Iata cum arata meniul pentru noaptea dintre ani:

Gustare rece, ora 20:
* Terina din muschi de port cu fistic
* Rulada de somon cu branza
* Duo de rosii cherry si mozzarella
* Prosciutto cu mango
* Piftie de fazan
* Piept de rata afumat cu piure de castane
* Floare din muschi file
* Cala de cascaval pe castravete

Gustare calda, ora 22.30:
* Salau file cu sos de chives
* Orez basmati cu sofran indian
* Sampanie, la miezul noptii

Fel principal, ora 01.00:
* Muschiulet de porc impanat invelit in bacon
* Piept de curcan cu gorgonzola
* Legume sote
* Cartofi Dophinoise
* Salata asortata

Desert, ora 02.00:
* Trio Belvedere (Parfait nugat, Tiramisu, Ecler)
Fructe:
* Banane, struguri, mere, portocale & saratele, alune
Bauturi:
* Whiskey, Gin, Campari, Martini, Vin, Cafea esspreso, Apa plata/carbogazoasa.

Atmosfera de petrecere este intretinuta, in noaptea dintre ani, cu muzica romaneasca live. Vor canta interpretii Adriana Botos, Cosmin Popa, Romario Betea, George Latcu, Alex Nicolae, Balant Petrovici&DJ Dodo Sound. In momentele in care interpretii se odihnesc, DJ-ul va scoate lumea la dans cu cele mai noi hituri nationale si internationale. Timisorenii beneficiaza si de o pozitie extraordinara, in apropierea centrului orasului, conectati la evenimentele care au loc in fata Operei Nationale.

Pretul meniului este de 220 de lei pentru o persoana. Petrecerea este organizata la Hotel Timisoara, in sala Viena, pentru aproximativ 200 de persoane. Atentie, multe dintre locuri au fost deja ocupate. Rezervarile, pentru cei care doresc sa petreaca trecerea dintre ani intr-o atmosfera extraordinara, pot fi facute la adresa de e-mail [email protected] ori la numerele de telefon 0256 498852 sau 0730 016840. Pentru alte detalii: www.hoteltimisoara.ro

Treceti pragul Noului An la Casa Bunicii 2!

Nu rata cea mai tare petrecere din oras! Ai muzica pe toate gusturile, mancaruri alese, pregatite de maestri bucatari ai bunicii, bauturi fine si muuulta multa voie buna. Totul, la Casa Bunicii 2, unul dintre cele mai renumite restaurante din Timisoara! In plus, daca ai multi prieteni, poti inchiria in exclusivitate restaurantul Casa Bunicii 1. Detalii, mai jos!

La petrecerea de Revelion de la Casa Bunicii 2 te asteapta un bufet suedez all-inclusive, ce contine:

Bufet rece:
* Rosii umplute cu cascaval si speek gratinate
* Ciuperci umplute cu ragoo de iepure
* Pasta de avocado si somon fume pe pat de castravete
* Rulada florentin
* Terina de pui cu ton
* Rulada de curcan cu smochine
* Rulouri de cascaval afumat cu somon marinat
* Barcute din piersici cu roostbeef si salata de telina
* Fructe confiate cu parmezan rulate in speak
* Rosii chery umplute cu pasta gorgonzola
* Frigarui din cruditati
* Rulouri din vinete cu pasta de branza in crusta de susan
* Mozaic de masline

Bufetul cald nu se lasa mai prejos. Vei gasi in farfurie tot felul de bunatati, de la file de salau pana la traditionalele sarmalute cu mamaliguta sau la frigarui de pui ca in Basarabia.

Bufet cald:
* Piept de porc rulat cu verdeturi
* File de salau mediteranean
* Frigarui de pui ca in Basarabia
* Sarmalute cu mamaliguta
* Cartofi fondanti cu ghebe
* Orez cu fistic si stafide
* Muraturi asortate

Pentru ca noaptea sa fie cat mai dulce, bucatarii de la Casa Bunicii 2 pregatesc un desert de-o sa te lingi pe degete.

Desert:
* Tarta tatin cu mere verzi
* Delices du chocolat
* Fructe
* Tort de ciocolata si nuci

Si pentru ca nu poti petrece noaptea dintre ani fara sa ciocnesti un pahar de sampanie, gama de bauturi este una foarte larga. Ai de ales de la bere pana la vin, vodca, whiskey sau cocktail.

Bauturi:
* Cafea
* Apa
* Bere
* Vin alb si rosu
* Vodca
* Whiskey
* Cocktail
* Sampanie

Muzica si atmosfera va fi asigurata de un DJ profesionist. Oricum, te asteapta surprize muzicale pentru toate gusturile, de la muzica contemporana pana la muzica populara din Banat. Iar pretul este unul decent, doar 250 de lei pentru o seara de neuitat, alaturi de cei dragi. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0749.434.524 si detalii se gasesc pe www.casa-bunicii.ro. Grabeste-te, deoarece au inceput deja inscrierile!

Casa Bunicii 1, de inchiriat in exclusivitate

Mai mult decat atat, daca ai multi prieteni si vrei un loc numai al vostru pentru noaptea dintre ani, poti inchiria, in exclusivitate, restaurantul Casa Bunicii 1.

Asadar, daca ai un grup de 30-40 de persoane si vrei sa inchiriezi locatia Casa Bunicii 1 in totalitate, sa te bucuri de un meniu senzational, alaturi de o selectie de bauturi fine la un pret de 250 RON / meniu, suna la 0749-434-550.

Casa del Sole si Sky Restaurant, meniu special si karaoke pentru Revelion


Surprize placute si la cele doua restaurante Casa del Sole. La trecerea dintre ani, Casa del Sole (de pe str. Romului nr.12) si Sky Restaurant (fostul Aquarium de pe str. Brediceanu nr.10) au pregatit pentru timisoreni un meniu special, servit cu clasa si stil, intr-o ambianta placuta si linistita. Se anunta o noapte incantatoare, cu tematica retro, muzica live, disco oldies, concursuri de karaoke si dans. Mai multe detalii se pot afla de la numarele de telefon 0770.346.886, pentru Casa del Sole, si 0770.422.816, pentru Sky Restaurant. Informatii suplimentare pot fi gasite si pe www.casadelsole.ro.

Bucate sofisticate si distractie multa la Restaurant Perenna

Un meniu sofisticat ii asteapta pe timisoreni la Restaurantul Perenna. Bruschetele, cosuletele de parmezan cu rosii cherry si busuioc, barcutele de andive cu tartar de creveti si zucchini, carpacio de vita, rulada de somon si surimi, escalopul de vita si saramura de crap sunt doar cateva dintre bucatele alese pregatite de bucatarii de la Perenna. Meniul costa 350 de lei de persoana. Detalii, pe www.restaurantperenna.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. popor primitiv… numai sarbatorire prin mincat si baut… in primul rind revelionul nu este sarbatorit decit de cei din europa de est, pt ceilalti este o zi aproape ca celelalte, eventual se ciocneste ceva la ora 12… comunistii in disprerarea lor de a abate atentia de la craciun au dat o importanta excesiva revelionului

  2. tre sa mancam mult de revel , sa ne dea pe nas mancarea si sa bem pana ne curg mucii pe masa , doar asa o sa simtim revelionul , dar pana atunci poate vine 21 cu o surpriza …