Timisoreanca Gabriela Hamza, imaginea unui mare magazin de haine sportive din Londra! FOTO HOT!

O timisoreanca de doar 20 de ani este gata sa dea marea lovitura a vietii sale. Gabriela Hamza a prins un contract excelent in Marea Britanie, acolo unde a pozat pentru unul dintre cele mai mari site-uri de sport din Marea Britanie. Gabriela va fi una dintre modele care va imbraca marcile vandute de site-ul de shopping online sportsdirect.com.

Tanara timisoreanca a pozat chiar in capitala Angliei si de abia asteapta ca pozele realizate de fotograful Mihai Albu sa fie publicate. Gabriela  a reusit sa castige castingul pentru mai multe companii de top din Europa ca: Big Talk Productions, Bedlam Productions, Archer Street Films si Cloud Eight si asteapta sa-si deschida astfel drumul spre Vestul Europei, acolo unde si-au facut nume zeci de romance. Gabriela recunoaste ca experienta din Marea Britanie a fost una de neuitat, si spune ca Londra, desi un oras superb, nu i-a lasat o impresie foarte buna.

La Londra a fost rece si urat. Accentul este groaznic. Autobuzele in schimb au fost foarte simpatice„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro fotomodelul timisorean. Ramane de vazut daca sportsdirect.com nu este doar un pas spre marele premiu, un photoshooting pentru Sports Illustrated.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.