In mai putin de o luna, la Timisoara se deschide un Mall special. In ce consta noutatea?

TIMISOARA. Regulile pentru firmele care vor sa-si deschide magazine in noul mall care poarta denumirea de Banat Mall, sunt stricte. Nu oricine poate beneficia de facilitatile oferite de Banat Mall – un spatiu inedit atat pentru firme, cat si pentru cumparatori.

made in banat2

Banat Mall este, de fapt, un mall virtual, parte a proiectului “Made in Banat” , finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Republica Serbia, derulat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, in parteneriat cu ADETIM, Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda.  Proiectul are ca obiectiv general cresterea competitivitatii IMM-urilor care realizeaza produse si servicii specifice regiunii din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia.

„Noi dorim sa promovam firmele care produc sau furnizeaza servicii specifice Banatului, atat Banatul romanesc cat si Banatul sarbesc. Pana in prezent am realizat o gama larga de activitati in acest sens, printre care o seama de workshop-uri care sa mareasca competitivitatea firmelor pe piata. La acestea au participat atat firme din Serbia cat si din Romania iar ele s-au derulat in Serbia si in Romania. Totodata am lansat firmelor invitatia de a beneficia de o marca inregistrata, marca ‘Made in Banat’, care sa o aplice produselor si serviciilor specifice regiunii. In acelasi timp, o alta initiativa prevazuta in cadrul proiectului este crearea unui Mall virtual care sa gazduiasca magazine virtuale in care firmele din Banatul sarbesc si din Banatul romanesc sa-si promoveze serviciile si produsele specifice.”,  a spus Diana Fiti, asistent manager al proiectului.

Pentru noul mall, CCIAT implementeaza solutii de e-comerce pentru 40 de magazine, fiecare intre acestea avand posibilitatea sa prezinte peste 1000 de produse.

„Made in Banat” reprezinta posibilitatea de a identifica produsele specifice si promovarea lor ca imagine a actvitatilor de productie din Banat. Firmele interesate pot primi eticheta „Made in Banat” , care nu se adreseaza doar mestesugarilor si artizanilor ci oricarei marci reprezntative pentru zona.

Citeste si: Managementul sistemelor de productie, in atentia firmelor candidate la marca “Made in Banat”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mega cacat virtual.
    Nu mai este nimic de adaugat la prostia asta.