Sucul verde care vindeca o multime de boli! Uite cat este de bun!

Este folosit inca de acum 5000 de ani de catre egipteni, pentru a-si mentine sanatatea organismului. Acest elixir nu numai ca ne curata organismul de toxine, dar tine bolile la distanta si ofera energie.

Sucul de iarba de grau, desi adorat in antichitate, a ajuns sa fie consumat pe scara larga abia prin anii ’30, in urma rezultatelor unor experimente intreprinse pentru a populariza planta.

Beneficiile consumului sau sunt multiple, fiind una dintre cele mai bogate surse de clorofila si avand puternice efecte detoxifiante si antiseptice. Mai jos puteti vedea care sunt cele mai importante proprietati ale sale, potrivit ziuadecluj.ro:

1. Clorofila se poate extrage din multe plante, insa iarba de grau este superioara, deoarece s-a descoperit ca are peste 100 de elemente de care omul are nevoie. Daca este crescuta in pamant bun, fara chimicale, absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate in pamant.

2. Puternic detoxifiant al ficatului. Enzimele si amino acizii prezenti in sucul de grau ne pot proteja de carginogene mai mult decat orice medicament aflat in lume. Intaresc celulele, detoxifica ficatul si cursul sangelui, neutralizeaza chimic orice mediu poluant din corpul nostru intalnit in calea lui.

3. Lupta impotriva tumorilor si neutralizeaza tumorile.

4. Transforma corpul nostru intr-un mediu alcalin, in care boala nu se poate dezvolta. Abudenta de minerale alcaline elimina mediul foarte acid din corpul nostru.

5. Contine toate mineralele de care omul are nevoie si vitamine, A, complexul de vit. B, C, E and K.

6. Reduce presiunea arteriala, dilatand in tranzitul lui caile prin care sangele circula.

7. Stimuleaza glanda tiroida controland obezitatea si tot ce tine de functia acestei glande.

8. Dubleaza celulele rosii doar printr-o simpla baie de suc de grau. Dr. Bernard Jensen a facut unh experiment in care sustine ca nimic din lume nu poate ajuta la construirea sangelui asa cum face sucul de grau sau sucurile din frunze verzi.

9. Clismele cu suc verde sunt extrem de indicate, si in caz de boala ajuta la curatirea rapida de toxine aflate in intestinul gros de ani de zile, care de fapt si una dintre cauzele principale a multor boli de care suferim.

10. In Jurnalul American de Chirurgie (1940), Dr. Benjamin Gruskin, recomanda clorofila pentru beneficiile sale antiseptice. Articolul sugera ca clinica lui folosea sucul de grau pentru: inflamatii ale urechii, neutralizarea infectiilor de gen strep, vindecarea ranilor adanci, vindecarea sinuzitei cronice, reducerea venelor varicoase vindecarea si a ulcerele de picioare, eliminarea raei, vindecarea inflamatilor de cervix uterin, distrugerea infectiilor vaginale, etc. Se precizeaza ca un mare ajutor il constituie si indreptarea dietei.

11. Sucul de grau este foarte benefic pentru orice boala a sangelui.

12. Sucul de grau este recomandat diabeticilor chiar daca este foarte dulce si are efecte inverse, miscorand zaharul din sange si regland imediat glicemia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.