Accident pe o sosea din Banat! Un tanar din Timisoara s-a dat peste cap cu masina. Cati oameni au ajuns in spital? FOTO!

CARAS SEVERIN. Accident spectaculos pe soseaua ce leaga Oravita de Gradinari. Un tanar de 27 de ani din Timisoara a pierdut controlul volanului, iar masina in care se aflau si sotia si mama acestuia, a iesit de pe carosabil, s-a dat peste cap si s-a oprit cu rotile in sus.

Una dintre femei a ramas incarcerata si a fost nevoie de interventia unui echipaj al pompierilor care sa o scoata dintre fiare. Atat conducatorul auto, cat si sotia si mama acestuia au ajuns la spital pentru ingrijiri si investigatii.

accident-gradinari (1)

Circulatia in zona a fost data peste cap mai bine de o ora din pricina accidentului. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactiate ce s-a intamplat. Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa.

accident-gradinari (3)
Sursa: Expressdebanat.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.