Tragedie in furtuna, nu departe de Timisoara! Barbat mort dupa ce a fost lovit de fulger. Ce a patit un al doilea?

TIMIS. Momente dramatice in timpul furtunii care a maturat Timisul duminica seara. Doi boitari au fost surprinsi pe camp de viejlia care s-a dezlantuit. Au facut imprudenta sa se adaposteasca sub un copac, iar acesta a fost trasnit.

Nenorocirea s-a petrecut in apropiere de comuna Periam, unde cei doi aveau grija de animalele unui cioban din zona.

Pe cand stateau sub pom, un fulger s-a napustit asupra copacului. Intr-o clipa boitarii s-au prabusit la pamant, ca secerati. Unul in varsta de 60 de ani, de loc din Ploiesti, a pierit pe loc. Celalalt, de 43, a scapat cu viata, dar e in stare grava la spital. Cei doi au fost gasiti de angajatii de la stana care au dat alarma.

Barbatul ranit a fost transportat la spital la Sannicolau Mare si mai apoi la Timisoara.

CITESTE SI: Rupere de nori la Timisoara! A cazut grindina in mai multe cartiere

distrugeri-traznet

UPDATE: A traznit si in Dudestii Noi. Un fulger a facut prapad in acoperisul unei case. Apoi, un copac din vecinatate a fost lovit si pus la pamant. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Calomnie motivate politic!
    Ar trebui sa explicati poporului care sunt atributiile unui presedinte de stat: in primul ränd functie reprezentativa, apoi mentinerea si aprofundarea contactelor cu tarile vecine si cu cele indepartate – prietene.

    Ce este socant in asta?
    Ar trebui sa fiti adusi la judecata pentru formularea tendentioasa.
    Unde este Respectul fata de popor -in spe innformarea obiectiva-, precum ambele Fairness si Political correctness?