Aceste condimente te feresc de cancer. Obisnuiesti sa le consumi?

Consumul acestor condimente are un rol benefic pentru sanatate, fiind demonstrat ca ele au un efect anticancerigen. Descopera ce condimente te feresc de cancer!

CITESTE SI: Timisoara, vazuta de sub rotile ‘tramvaiului inspector’ ori de la nivelul pantografului! VIDEO!

Sofranul, turmericul si ghimbirul au fost indelung studiate si s-a demonstrat ca ele contin anumiti compusi care au rolul de a preveni formarea celulelor canceroase sau de a le impiedica sa se dezvolte mai mult. Prin urmare, trebuie sa stii ca le poti folosi foarte usor in toate mancarurile pe care le faci, alaturi de alte cateva condimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din meniu. Fa-ti o lista cu condimentele care te feresc de cancer si nu uita sa le folosesti de cate ori simti ca se potrivesc in preparatele tale:

CITESTE SI: S-au specializat afara pe aparatura de ultima generatie, dar salveaza vieti cu improvizatii si dispozitive vechi de zeci de ani, la Timisoara! Locul in care doctorii fac minuni

Sofranul

Potrivit medicului neurolog David Servan-Schreiber, niciun alt ingredient alimentar nu are un efect antiinflamator de o asemenea putere precum sofranul. Iar aceasta proprietate este data de curcumina, care este o substanta foarte pretioasa din sofran. „in laborator, curcumina inhiba dezvoltarea cancerului de colon, ficat, stomac, san, ovar si chiar in cazul leucemiei. Actioneaza, de asemenea, in angiogeneza si forteaza celulele canceroase sa moara”, scrie specialistul in carea sa „Anticancer”.

Citeste mai mult pe eva.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.