TIMISOARA. Iti lasa gura apa cand mirosul te inconjoara si te dezmiarda, iti pune la incercare toate simturile. Vorbim de o adevarata delicatesa ce ti se pregateste din vanat proaspat intr-un singur loc in jurul Timisoarei – la Popasul Caprioarei.
Intr-un loc de poveste, la doi pasi de Timisoara, la marginea padurii, pensiunea Popasul Caprioarei, aflata chiar pe drumul ce leaga orasul de Padureni, te asteapta cu o reteta spectacol – medalion de caprioara.
Chef Tinu iti pregateste minunatia in doar cateva minute si o poti servi pe o terasa plina de flori, in plin decor de primavara.
Muschiuletul fraged e pus la bait vreme de 24 de ore pentru ca toate aromele sa patrunda carnea, iar preparatul e facut ca la carte, alaturi de ciuperci proaspete si un sos de vis in care s-au strecurat mirodenii si vin alb demisec, ce-i confera o savoare fara seaman.
Popasul Caprioarei are insa si alte surprize pe care ti le vom dezvalui rand pe rand pe opiniatimisoarei.ro.
Daca tentatia e mare, fa-ti rapid o rezervare la tel: 0722.691.705.
In 20 de minute de mers cu masina esti la restaurantul pensiunii, iar in alte 10 iti vei desfata simturile cu cele mai apetisante mancaruri vanatoresti.
FOTO: Virgil Simonescu
Pareri
Dar de unde au dumnealor atatea medalioane de caprioara?Au si domeniu de vanatoare,sau fac braconaj si distrug fauna?Sictir,afaceristi nenorociti!
Dorina draga, tu oricum nu iti permiti sa mananci asa ceva si nu orice bucatar stie sa prepare vanat. Tu ramai la chiftele si sarmale, pofta buna