Verifica bonurile fiscale sa vezi daca ai castigat! A avut loc extragerea speciala de Paste!

O noua sansa de castig pentru romani. De data aceasta, la Loteria bonurilor fiscale au avut loc doua extrageri: una in care au fost desemnate bonurile castigatoare aferente lunii martie si una speciala de Paste, in care au intrat in joc bunurile emise intre lunile ianuarie si martie.

CITESTE SI: HRISTOS A INVIAT! Mii de credinciosi au luat Lumina si s-au bucurat impreuna de vestea Invierii Mantuitorului, la Timisoara. Paste Fericit! VIDEO!

La prima extragere, bonurile castigatoare sunt cele emise pe 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 lei. Nu se au in vedere cifrele care apar dupa virgula, pe bonul fiscal.

La cea de-a doua extragere, bonurile castigatoare sunt cele emise pe 3 martie 2017, cu valoarea de 935 lei. Nici in acest caz, nu se au in vedere cifrele care apar dupa virgula, pe bonul fiscal.

CITESTE SI: Mergem cu avionul de la Timisoara in Palma de Mallorca. Spre ce alte destinatii de vacanta putem zbura? 

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Citeste mai mult aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.