Cele mai gustoase sarmale preparate dupa o reteta a maicutelor de la Manastirea Prislop

Desi nu se gateste cu carne, preparatele de post pot fi mult mai sanatoase si gustoase decat cele care contin carne.

CITESTE SI: Ultimele imagini de pe Autostrada Lugoj – Deva. Unde stau cel mai bine constructorii cu lucrarea Foto

Vorbim despre sarmalele de post in foi de varza, sarmale care le prepara si maicutele la manastirea Prislop

Ingrediente pentru sarmale de post:

1 varza murata mare
450 g ciuperci champignon
1 morcov maricel – ras prin razatoarea fina
1 felie mica telina rasa
1 ceapa mare tocata fin

130 g orez
300 ml suc de rosii
3 linguri pasta de rosii
1-3 frunze dafin
1 lingurita cimbru uscat

CITESTE SI: Chinezii fac un loc de joaca intr-o comuna de langa Timisoara, in doar 15 zile 

1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
sare
piper proaspat macinat
boabe de piper
2 crengute de cimbru

1 praf oregano
2-3 linguri ulei
apa fiarta

Citeste mai mult pe andreilaslau.ro

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.