Victorie clara pentru SCM Poli Timisoara impotriva unei echipe de handbal incomoda

SCM Poli isi continua seria perfecta de meciuri de pe teren propriu. Dupa patru victorii la rand in Sala Constantin Jude in fata echipelor din zona Moldovei, astazi baietii lui Pero Milosevic au jucat la superlativ, in fata unei formatii cu care a avut mai mereu probleme, HC Odorhei, sezonul trecut nereusind sa o invinga in dubla din Liga Nationala. De aceasta data, evolutia violetilor nu a lasat loc de comentarii, Poli invingand clar formatia harghiteana 32-25 (13-12).

Doar inceputul jocului a fost greoi, banatenii reusind cu greu sa isi faca loc in semicercul advers. De la 1-2 in minutul 9, violetii au inceput sa dea mai bine drumul la pase si au ajuns repede la 7-4, insa finalul primei parti a gasit un avantaj minim in favoartea gazdelor, 13-12. Partea secunda a fost insa la discretia trupei viola, care s-a aparat foarte bine, iar in atac lucrurile au mers excelent, S-a facut 20-15 in minutul 38, iar in minutul 50, problema invingatoarei nu se mai punea, 28-19.

SCM Poli se impune astfel clar si urca pe locul 4, la egalitate de puncte cu Odorhei si Dobrogea, dar cu un golaveraj superior, urmand a juca ultimele doua partide din tur, la Fagaras si acasa cu Baia Mare.

Au marcat pentru Poli: Krsto Milosevic 8, Fenici 6, Orbovic 4, Marjanovic 4, Vuk Milosevic 4, Sania 3, Cimpan 2, Lasica 1.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.