Reteta traditionala banateana. Snitel de porc svabesc cu smantana

Adeseori, la orele pranzului, iti zboara gandul la bunatatile pe care le facea bunica odinioara. Opiniatimisoarei.ro va recomanda de aceasta data o mancare traditionala din zona Banatului.

Pentru a gati snitelul de porc svabesc aveti nevoie de 1,6 kilograme de pulpa de porc, 200 de grame de faina, 200 de grame de ceapa si 400 ml de ulei. Pe langa acestea mai trebuie 50 de grame de pasta de bulion, 300 de grame de smantana, dar si sare si piper, care se adauga insa dupa gustul fiecaruia.

AICI puteti vedea cum puteti gati si acasa snitelul de porc svabesc. Bineinteles, pe langa snitel mai puteti adauga si o garnitura, dupa pofta inimii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.