Reteta traditionala banateana. Tocana cu carne de porc si galuste

Suntem in ultima zi lucratoare a saptamanii si este timpul sa ne gandim si la ce o sa mancam la masa de pranz. Opiniatimisoarei.ro va propune o tocana cu carne de porc si galuste ca in Banat, iar dupa o astfel de portie e greu de crezut ca veti mai avea nevoie de o alta gustare pana la cina.

Reteta este simpla. Este nevoie de 750 de grame de carne de porc, doua cepe(nu conteaza marimea), 200 de grame de rosii in bulion, 175 de mililitri de ulei, 200 de grame de faina, doua oua, o lingurita de boia dulce si o legatura de verdeata.

Pentru ca mancarea sa fie gustoasa se mai adauga si sare si piper, insa dupa gustul fiecaruia.

Si daca tot vine weekend-ul, puteti incerca sa gatiti si acasa aceasta mancare, deoarece in 30 de minute o puteti servi. AICI puteti vedea cum se prepara produsul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.