Coletul primit prin curier a trimis-o pe o tanara din Timis direct in fata politistilor. Ce primise

Obisnuia sa isi comande bijuteri de un site de mica publicitate, insa pentru acest lucru a ajuns sa dea explicatii politistilor. Este vorba despre o tanara din Timis, care a fost retinuta chiar in timp ce primea un colet printr-o firma de curierat.

CITESTE SI: Cel mai ‘simpatic’ bancomat e in Timisoara. Cati bani i-a putut oferi unui tanar

Tanara, care obisnuia sa isi comande podoabe scumpe astepta sa primeasca coltetul, pe care il deschidea pe loc si inlocuia bijuteriile scumpe cu unele din materiale nepretioase. Apoi, ii cerea curierului sa returneze coletul, intrucat nu ar fi fost produsul dorit.

Prima lovitura data in acest fel a avut loc la Giarmata, unde femeia de 25 de ani a comandat un colet. Apoi, pentru a i se pierde urma, cu un nume fals, a cerut ca pachetul sa ii fie livrat la o adresa din Lugoj. Insa, imediat ce a primit coletul, tanara a fost insfacata de politisti, care fusesera anuntati de cel care trimisese pachetul, un barbat din judetul Prahova.

Femeia, de loc din Recas, a recunoscut totul in timpul audierilor. Ba mai mult, a cerut unei rude sa aduca la sediul politiei bijuteriile pe care le inlocuise la prima fapta, care au fost inapoiate proprietarului de catre oamenii legii.

CITESTE SI: Se fac angajari la Regionala CFR Timisoara. Sunt o multime de posturi disponibile. Ce se cauta

Acum, politistii inceaca sa afle daca femeia a mai inselat si alti oameni.

Citeste mai mult pe lugojinfo.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.