Pensionara terorizata de propriul fiu. Motivul pentru care un barbat si-a amenintat mama cu un cutit, intr-un oras din vestul tarii

O pensionara a apelat la ajutorul politistilor dupa ce s-a trezit ca fiul ei da buzna in casa si o ameninta cu moartea.

CITESTE SI: Intalnirile cu serpi pe munte, tot mai dese. Primele masuri in cazul unei muscaturi de vipera 

Hotarat sa puna mana pe pensia femeii, fiul in varsta de 35 de ani a navalit peste batrana in casa ei din Hunedoara si a amenintat-o ca nu mai vede ziua de maine daca nu ii da toti banii pe care ii are. Nu a mai tinut cont nici ca mama lui avea un ordin de protectie, emis de instanta, impotriva lui. Batrana a refuzat sa ii dea bani, asa ca fiul a atacat-o cu un cutit si a ranit-o in bratul stang.

Femeia a reusit sa fuga din mainile atacatorului si sa ceara ajutor. Ea a ajuns la spital, iar fiul agresiv pe mana politistilor. El a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat de violenta in familie, lovire si alte violente, precum si amenintare, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara.

CITESTE SI: Milioane de euro pentru patru mari cartiere din Timisoara. Ce se face cu banii? 

Sursa: zhd.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.