Opinia Timisoarei

10 masute cu rosii si castraveti puse intr-o parcare intre blocuri se cheama Targ de Vara la Timisoara. Ultimul ‘concept’ de aprovizionare propus de administratia Fritz

TIMISOARA. Cu aproape toate pietele din oras inchise pentru modernizare, Primaria Timisoara anunta ca oamenii isi vor putea cumpara legume si fructe dintr-un…. Targ de Vara, organizat intr-o parcare dintre blocuri in zona strazii Gheorghe Lazar.

CITESTE SI: Incepe Festivalul Medieval la Timisoara. Parada cavalerilor, turniruri, muzica si jocuri la Castelul Huniade. Programul pe zile 

Practic, in parcarea de pe strada Frasinului vor fi asezate 10 mese la care producatorii vor putea oferi spre vanzare legume si fructe, dar si alte bunatati.

Targul va functiona zilnic, de luni pana vineri, intre orele 7.00 si 19.00, sambata intre 7.00 si 17.00, iar duminica intre 7.00 si 11.00.

Tarabele se deschid sambata, 20 iulie, si vor fi in parcare pana in 31 august.

Reprezentantii primariei spun ca fiecare comerciant va avea masuta lui in parcare, iar in vecinatate vor fi asezate pubele si toalete ecologice.

In acest rastimp, in pietele 700, Lipovei si Doina se fac lucrari de reabilitare. Acestea ar trebui sa se incheie, pe rand, prima la inceputul lunii septembrie.

Exit mobile version