Opinia Timisoarei

10 oameni implicati. Accident grav pe cea mai tranzitata sosea din Timis. O masina si un microbuz s-au izbit, intervine elicopterul SMURD. Foto

TIMIS. Impact devastator pe sosea, in Timis, duminica dimineata.

CITESTE SI: Acuzatii de frauda in alegeri langa Timisoara. Alegatorii au primit buletine de vot gata stampilate pe candidatul AUR. Politistii au descins la sectie

Un microbuz in care se aflau 8 oameni si o masina in care se aflau doua persoane s-au lovit violent. In urma impactului, doua femei au ramas incarcerate, iar una dintre ele este inconstienta.

Mai multe echipale de politie si ambulanta, dar si elicopterul SMURD au ajuns la locul accidentului. Femeia incarcerata a fost preluata de urgenta.

5 oameni au fost raniti.

La locul evenimentului au fost alocate o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, doua echipaje SMURD, precum si elicopterul SMURD Caransebes, si o ambulanta SAJ cu medic.

In accidentul rutier au fost implicate un autoturism in care se aflau doua persoane si un microbuz cu opt persoane.
In urma evenimentului, doua persoane din microbuz au ramas incarcerate.

Cele doua victime au fost descarcerate si predate echipajelor medicale; o victima de sex feminin, constienta si cooperanta si o alta victima de sex feminin, in stare inconstienta„, transmite ISU Banat.

Toti ceilalti oameni care se aflau in masinile implicate in accident au refuzat transportul la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a condus un microbuz pe DN 68 A dinspre Timișoara înspre Deva, în localitatea Coșevița, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului au fost rănite 5 persoane, pasagere în microbuz.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version