Opinia Timisoarei

3 nopti de poveste la Flight Festival 2022, intr-un mixt unic de muzica, proiectii si lumini cum n-a mai vazut pana acum Timisoara. Cel mai asteptat eveniment al toamnei in vestul tarii continua

TIMISOARA. Fly beyond the sunset! S-a scris istorie la Flight Festival Timisoara 2022 la sectiunea de muzica ce s-a incheiat cu inca o noapte de poveste, in care muzica si tehnologia au dus spectacolul la un nou nivel.

CITESTE SI: Parada de palarii la Colegiul National Banatean din Timisoara in prima zi de scoala. Emotii, flori, zambete si nostalgii din vacanta ce tocmai s-a incheiat. Foto

Mii de timisoreni au mers si duminica la Aerodromul Cioca pentru a distra si a se bucura impreuna de proiectii, de un super show de lumini si lasere, instalatii neasteptate, lucrari de arta, dar si de tehnologie, intr-un mixt fascinant, realizat in premiera.

FOTO: Adrian Piclisan

Duminica, publicul a cantat alaturi de Orkid, Basska, Zdob si Zdub, Dubioza Kolektiv, Subcarpati, K-Lu, iar de mixuri s-au ocupat cu Lizz&Cosmin, Prichindel, VLF, Gescu b2b Cally, Alex Icleanu, Happy Flow b2b sau VDJ Sniper.

Flight Festival insa continua la Timisoara cu celelalte sectiuni ale evenimentului. Toate detaliile despre a patra editie le puteti gasi AICI.

 

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version