Razie a politistilor in tot judetul Timis. In doar doua ore, sute de amenzi si zeci de soferi care vor deveni pietoni

TIMISOARA. Politistii rutieri au facut o razie in judetul Timis printre soferii indisciplinati. Razia a durat doar doua ore, insa rezultatele sunt unele deloc de neglijat.

CITESTE SI: Sute de amenzi pentru pietarii din Timisoara in prima luna a anului. Zeci de kilograme de produse confiscate de politisti 

Astfel, razia a avut loc joi, intre orele 09.00 – 11.00, iar pe langa politistii de la Rutiera au participat si cei de la ordine publica.

Oamenii legii au actionat pentru depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infractiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu incalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice.

CITESTE SI: Barbat taiat de viu cu drujba de un individ, dupa o reglare de conturi, langa Timisoara. UPDATE: Declaratia criminalului. Video 

Au fost legitimate 1873 de persoane si verificate 1529 de autovehicule.

In urma controalelor, au fost aplicate 418 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 131.988 lei.

Au fost retinute si suspendate 14 permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire si limitelor legale de viteza.

De asemenea, au fost retrase 25 certificate de inmatriculare.

Totodata in urma activitatilor desfasurate au fost depistate 4 infractiuni flagrante.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.