Sacii cu resturi vegetale adunate de prin curti, lasati la margine de strada in Timisoara, conduc la rampe ilegale de gunoi. Cum puteti scapa de ei

Odata cu venirea primaverii crengile rupte, frunzele vestede sau resturile de plante sunt adunate din curti, gradini sau din fata caselor si a blocurilor la Timisoara. Depozitate in saci si abandonate pe domeniul public, ele genereaza rampe ilegale de deseuri.

Sacii plini de resturi vegetale lasati la margine de strada sunt inconjurati rapid de tot felul de alte deseuri. De la ambalaje diverse, la PET-uri sau chiar deseuri voluminoase sau rezultate din demolari si constructii.

RETIM Ecologic Service le oferă timișorenilor posibilitatea ca deseurile vegetale sa fie adunate. Acestea pot fi ridicate contra cost. Pentru oferta se poate apela call center RETIM +40 374 885 692 sau trimite un mesaj pe adresa [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aha,am inteles…adunam frunzele de pe domeniul public,le punem in saci,chemam Retimul,platim din buzunar pentru a fi curat acest domeniu public si toata lumea e fericita,noi ca am facut curat,Retimul ca a luat banii si Primaria ca nu o costa nimic curatenia pe domeniu public,pentru care,in alta parte ar trebui sa plateasca…Cata fericire sa traiesti in Timisoara!!!

  2. La noi pe strada angajatii de la holticultură au golit cosuride de gunoi stradal in saci negri si iau lasat / abandonat de 2 saptamâni pentu cei cu masina de la holticultuta sa-i colecteze. Binânțeles ca masina holticulturii nu a mai venit si atfel lânga sacii cu gunoi din casurile stradale lasati de angajatii holticulturii trimisi de primarie sa caca curat au mai aparut si alte gunoaie… si atfel o noua rampa de gunoi.
    DE CE nu este cineva din partea primariei care sa verifice cum se face curatenia ?

    Treaba de mântuiala care arata incomtetenta, indolenta si dispretul pentru Timisoara al angajatilor publici…

  3. Daca exista servicii de salubritate licitate de Primarie sau AID? pentru domeniul public, pentru serviciile de salubritate impuse de o legislatie comunista pentru trotuarele si spatiul verde din fata casei este norma ca cei care efectueaza acest lucru ( proprietarii) sa fie platiti si atunci este normal ca ei sa plateasca pentru eliminarea deseurilor vegetale altfel firmele platite pentru salubrizare incaseaza bani fara motiv iar Curtea de Conturi ar trebui sa se autosesizeze pe acest subiect.

  4. Robule, ce ai facut cu banii aferenti salubrizarii orasului (circa 450.000 euro pe luna)-avand in vedere economia realizata prin lasarea orasului in mizerie crunta? Ca nu ai platit decat 30.000 pe luna la Horticultura?
    Ca nu se vede nimic, decat daca iar i-ai impartit pe la „prieteni pentru”studii de fezabilitate „.
    Unii s-au furat si altii s-au „pierdut”?

  5. Bey Robule bey retim sa va bata dumnezeu de nenorociti. pai nu este treaba voastra sa adunati gunoiul vegetal???
    auzi la ei noi sa platim transporrtul gunoiului vegetal pe care trebuia sa-l adune ei. ce ati facut cu banii municipalitatii banditilor? vin alegerile. robu nexam voturi si dupa aia urmeaza sa te manca puscaria pt toate furaciunile pe care le-ai facut. de abia astept sa te vad la popa sapca si dom’ chis si acolitii sa-ti trimita chiftele cu prastia. huooooooooooooo