Trasee schimbate pentru trei microbuze scolare si o linie expres, la Timisoara

TIMISOARA. Anunt important de la Societatea de Transport Public Timisoara.

CITESTE SI: Jupanul de la DRDP Timisoara Cristian Ispravnic arunca cu banii. A cumparat 10 masini de serviciu nou noute pentru sefi. Cu una face naveta la Nadlac un director condamnat penal 

Incepand cu 1 octombrie, STPT a modificat urmatoarele trasee, dupa cum urmeaza:

Linia de transport scolar S1 Torontal – Dacia – C.D.Loga a fost prelungita pana la Facultatea de Agronomie si va circula pe traseul: Calea Aradului (Facultatea de Agronomie) – Strada Liege – Calea Torontalului si in continuare pe traseul existent. Noile statii infiintate pe prelungirea traseului S1 vor fi: Agronomiei (statia E1, L17), U.T.T. (statia E1, L17), Liege (in fata pietei, statia E1, L18). La retur, va circula pe traseul existent pana in Piata Consiliul Europei, apoi pe Calea Aradului pana la Facultatea de Agronomie, unde va intoarce si va continua pe Strada Liege – Calea Torontalului si va reintra pe vechiul traseu. Statiile de retur vor fi: Liege (statia E1), U.T.T. (statia E1), Facultatea de Agronomie (statia E1) si in continuare statiile existente.
Ora de plecare din statia Facultatea de Agronomie va fi 07:15.

Linia de transport scolar S7 Torontal – C. Banatean a fost prelungita pana la Facultatea de Agronomie situata pe Calea Aradului si va circula tur/retur pe urmatorul traseu: Calea Aradului (Facultatea de Agronomie) – Strada Liege – Calea Torontalului si, in continuare, pe vechiul traseu. Noile statii de imbarcare vor fi: Facultatea de Agronomie (statia E1, L17), U.T.T. (statia E1, L17), Liege (in fata pietei, statia E1, L18). Statiile de debarcare pe noul traseu vor fi: Torontalului (statia E1), Liege (statia E1), U.T.T. (statia E1), Facultatea de Agronomie (statia E1).
Ora de plecare din statia Facultatea de Agronomie va fi 07:10.

Linia de transport scolar S4 – Stuparilor – C.D.Loga va fi suplimentata cu statia „Pomiculturii” situata pe Calea Sever Bocu la intersectie cu Strada Pomiculturii, sensul spre Piata Consiliul Europei, ca statie de imbarcare/debarcare a elevilor.
Ora de sosire in noua statie va fi 07:18.

Linia de transport in comun Expres 8 a fost prelungita in cartierul Plopi. Traseul existent Pod Calea Sagului – Strada Campului – Calea Mosnitei – Strada Albastrelelor va fi continuat pe Strada Albastrelelor – Strada Canalul Bega – Strada Martir Cornel Popescu – Strada Nicolae Tincu Velea – Strada Tata Oancea – Strada Albastrelelor si, pe traseul existent, pana la Pod Calea sagului.
Statii suplimentare: Albastrelelor (statia existenta a liniei 21, situata pe Strada Albastrelelor, inainte de intersectia cu Strada Canalul Bega), Jokai Mor (statia existenta a liniei 21 situata pe Strada Canalul Bega, la intersectie cu Strada Jokai Mor), Martir Cornel Popescu (statia existenta a liniei 21, situata pe Strada Martir Cornel Popescu), scoala Generala Plopi (statia existenta a liniei 21, situata pe Strada Tata Oancea, la intersectia cu Strada
Jules Verne).
Prin reconfigurarea traseului liniei de autobuz Expres 8, se desfiinteaza statia din fata scolii Generale Nr. 4, situata pe Strada Jules Verne, la intersectia cu Strada Tata Oancea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.