Sinucidere socanta. Un angajat al penitenciarului s-a impuscat

Un angajat al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Arad s-a sinucis, duminica dimineata.

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Masina aruncata in afara soselei, un om a fost ranit

In jurul orei 4, acesta s-a impuscat cu arma din dotare, noteaza Ziar de Arad.

Barbatul, in varsta de 50 de ani, era angajat inca din anul 1999 si era subofiter.

Procurorii au deschis un dosar si cerceteaza impreuna cu politistii ce l-a impins pe barbat la un asemenea gest.

UPDATE: Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Arad, barbatul a fost gasit impuscat in Postul de Control 2 al unitatii.

Imediat, colegii lui au alertat medicii si politistii de la IPJ Arad.

„Personalul penitenciarului a solicitat, de indata, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Politie al Judetului Arad, in vederea efectuarii cercetarilor specifice la fata locului.

Precizam ca politistii de penitenciare sunt evaluati psiholgic periodic, precum si ori de cate ori este necesar, ultima evaluare psihologica fiind efectuata, in cazul de fata, la data de 06.11.2018.

Politistul de penitenciare era angajat in sistemul penitenciar din anul 1999, indeplinindu-si cu responsabilitate si profesionalism atributiile de serviciu.

Intregul colectiv al Penitenciarului Arad isi exprima regretul fata de acest eveniment si transmite sincere condoleante familiei”, transmit reprezentantii Penitenciarului Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.