Fortuna Becicherecu Mic intra in cantonament in judetul Timis. Fosta vicecampioana are si un amical stabilit inainte de startul sezonului

TIMIS. Premianta in ultimele doua editii de campionat, locurile 2 si 3, prim-divizionara de fotbal feminin Fortuna Becicherecu Mic viseaza chiar la mai mult in noul sezon ce ar trebui sa inceapa in luna august.

CITESTE SI: Ziua Timisoarei sarbatorita in Piata Unirii si in pandemie, cu soldati, muzica militara si distantare sociala. Foto si video 

Echipa banateana a semnat cu multe din junioarele clubului, a prelungit contractele sportivelor experimentate si a adus doua fotbaliste cu pedigree, Laura Rus si Nadejda Colesnicenco, insa s-a renuntat la Alexandra Lunca.

Dupa doua saptamani de pregatire la baza proprie, „zeitele” ar fi trebuit sa inceapa de astazi un stagiu de pregatire centralizat in Serbia, la Rekovac, unde timp de o saptamana urmau sa dispute si patru partide de verificare cu echipe straine. Din cauza pandemiei, a trebuit sa se renunte la cantonamentul pe meleaguri straine, asta si datorita masurilor de securitate si s-a cautat alta varianta. Asadar, de luni, fetele pregatite de Sorin Brindescu se antreneaza in judetul Timis, in statiunea Buzias. Localitatea aflata la 30 de kilometri de Timisoara a fost gazda si pentru Ripensia in aceasta vara.

Din staff-ul tehnic al formatiei face parte si preparatorul fizic Remus Datcu, adus sa aduca un plus la antrenamentele echipei.

Daca situatia o va permite, cu o saptamana inainte de inceperea noului sezon, programat la 23 august, Fortuna va sustine un meci de pregatire cu Spartacus Nyíregyháza din Ungaria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.