Gata de un nou turneu. SCM Timisoara vrea sa castige luptele de sub panou de la Voluntari

TIMISOARA. Inca doua meciuri, inca doua sanse de a face spectacol. Echipa care a incantat Timisoara la sfarsit de an 2020, fie ca a castigat, fie ca a pierdut, revine repede la treaba.

CITESTE SI: E nevoie urgent de sange la Timisoara pentru oameni in stare grava. Apel disperat de la Centrul de Transfuzii 

Prim-divizionara de baschet a pornit spre Voluntari unde va evolua in al patrulea turneu de sala, cu echipa gazda, dar si contra Constantei.

Si la testarea Covid-19 efectuata marti in vederea participarii la turneul 4 al Ligii Nationale de baschet masculin, ce va avea loc la Voluntari in perioada 5-7 ianuarie, toti membrii delegatiei echipei CS SCM Timişoara au iesit negativi!”, a fost anuntul SCM.

Programul meciurilor este urmatorul: miercuri, 6 ianuarie, ora 16,30: ABC Athletic Neptun Constanta – SCM Timisoara si joi, 7 ianuarie, ora 20,45: SCM Timisoara – CSO Voluntari.

Turneul vine in jurul unei date speciale pentru antrenorul Dragan Petricevic, cel ce a adus profesionismul in baschetul timisoarean.

Am venit in Romania in data de 04.01.1996 “Nunta de argint” intre tara asta minunata si mine! Sunt deja 25 de ani de viata frumoasa aici! Aniversarea cand sa reinoiesc juramante, asa ca “La multi ani” inainte si spre “nunta de aur”. Multumesc Romania”, a scris Dragan pe o retea de socializare.

Petricevic a fost la carma echipei in momentele de aur ale Timisoarei, soldate cu doua Cupe ale Romaniei, dar si cu podiumuri in Liga Nationala, insa a si revolutionat baschetul romanesc, castigand titluri cu mai multe echipe, atat la masculin, cat si la feminin, conducand din postura de selectioner si diferite nationale ale Romaniei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.