Se intampla in sportul romanesc. Scor record in baschetul feminin de prima liga: 148-14

Scor antologic in prima liga de baschet feminin. O diferenta ce cu greu poate fi egalata, dar la ce nivel s-a ajuns in „modestie”, nimic nu mai surprinde.

CITESTE SI: Incepe incasarea taxelor si impozitelor locale la Primaria Timisoara. Cum se pot plati darile 

ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe a reusit scorul-record al acestui sezon in Liga Nationala de baschet feminin, 148-14 (45-2, 36-8, 34-2, 33-2) cu CSU Rookies Oradea, duminica, pe teren propriu.

Sepsi SIC a depasit astfel scorul realizat pe 13 decembrie de CS Phoenix CSU Simona Halep Constanta, 123-40 cu CSU Rookies Oradea.

Echipa covasneana a fost aproape de recordul de diferenta pe care l-a stabilit pe 5 octombrie 2019, cand a surclasat-o pe Phoenix Stiinta Constanta cu 178-31, la malul marii.

Rookies Oradea a suferit a zecea infrangere din tot atatea meciuri jucate in acest sezon, in sase dintre acestea adversarele sale marcand peste 100 de puncte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.