Transfer ofensiv la Politehnica Timisoara. Un atacant de prima liga sarba a semnat cu clubul alb-violet

TIMISOARA. Deoarece in afara de Plazonja, atacul nu a mers la Poli, unul din transferurile iernii vine sa intareasca aceasta pozitie atat de importanta. O concurenta in plus pentru Mircea Axente, care a dezamagit in acest sezon.

Politehnica Timisoara si-a completat compartimentul ofensiv cu un jucator din SuperLiga Serbiei. Atacantul Pavle Radunović a fost jucatorul formatiei FK Rad Belgrad in prima parte a sezonului si a semnat cu clubul banatean, din postura de jucator liber, un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire.

Pavle Radunovic s-a nascut in data de 26 mai 1996, la Belgrad. Fotbalistul sarb a efectuat junioratul la FK Rad, formatie pentru care la nivel de seniori a jucat in prima parte a actualei stagiuni. In sezonul in curs atacantul de 1,91 metri a inscris o data in noua aparitii la nivelul SuperLigii si a mai marcat de asemenea un gol in Cupa Serbiei. A mai evoluat pana acum in cariera pentru Sindjelic Belgrad, OFK Belgrad, Baltika Kaliningrad (Rusia) si OFK Petrovac (Muntenegru).

„Am auzit multe lucruri despre Politehnica. E un club cu o istorie in spate. Am decis sa vin imediat dupa ce am fost sunat. Stiu ca se doreste promovarea, ma bucur ca sunt aici si voi da totul pentru club. Vreau sa ma pregatesc cat mai bine, sa evoluez in urmatoarele jocuri si sa fiu pregatit pentru campionat. Baietii m-au primit foarte bine si sunt optimist in privinta viitorului. Doresc sa marchez multe goluri si sa ajut clubul sa promoveze in prima liga, sa facem fanii fericiti!”, a spus Pavle Radunovic.

Jocul amical de luni, 18 ianuarie, de la ora 16.00, cu Pobeda Dudestii Vechi, se va disputa la Baza 2 a Politehnicii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.