Padel la cel mai inalt nivel. Antrenamente cu un profesionist la Timisoara

TIMISOARA. Iubitorii de padel au avut ocazia vineri sa se pregateasca la Padel Center (Dumbravita, strada Praga, nr.6) cu cel mai experimentat antrenor din Romania, spaniolul Rafael Eduardo Moreno de la Torre.

CITESTE SI: Copiii de 10 ai Romaniei recompensati cu bani de Guvern. Ce sume vor ajunge in Timis 

Rafa, cum este mai bine cunoscut, a avut rabdarea necesara pentru a sta toata ziua de vineri la frumoasa baza Padel Center pentru a initia copii in tainele acestui sport care devine din ce in ce mai popular in tara noastra, dar si pentru a da sfaturi utile celor care au deja experienta in acest domeniu.

Rafa este originar din Montilla, Cordoba – Spania si inca din 2012 si-a obtinut certificatul de instructor de padel de la Academia RFP Padel Plus si tot de atunci preda. Recomanda padelul deoarece este un sport ce poate fi savurat de jucatorii de toate nivelurile si varstele.

„Ma bucur sa fiu la Timisoara in aceste zile si sa pregatesc viitoare generatii de jucatori de padel. Am ramas placut surprins ca a venit multa lume la teren. Am avut parte de copii de toate varstele, dar si de jucatori care deja sunt initiati in acest sport. Sunt fericit ca padelul prinde aici, in Banat si lumea este foarte interesata de acest atractiv sport”, a spus pentru Opinia Timisoarei, Rafael Eduardo Moreno de la Torre.

„Suntem incantati sa il avem pe Rafa cu noi. Este un adevarat profesionist si o persoana de la care ai ce sa inveti. Ne-am dorit ca cei care sunt deja obisnuiti ai bazei de padel sa se antreneze cu un magician al acestui sport si ne bucuram ca lumea a venit in numar mare sa ia lectii de la el”, a spus si Lucian Perescu, reprezentant al Padel Center.

Antrenamentele continua si sambata, pe durata intregii zile, iar doritorii vor avea parte si de surprize pregatite de organizatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.