Se poate si acasa. Ripensia Timisoara face un meci bun si castiga meritat cu Astra

TIMISOARA. Pe Electrica, Ripensia a aratat foarte bine in jocul cu Astra, o echipa care are probleme financiare mari, dar care evolueaza cu multa onoare. Dupa 90 de minute frumoase, Ripi s-a impus cu 2-1 si a obtinut primul succes acasa, dupa ce in precedentele trei partide a reusit doar rezultate de egalitate.

Nu a fost insa un meci usor, iar echipa venita din Giurgiu a deschis scorul la prima ocazie avuta, in urma unui corner prin Tiberiu Giuroiu, minutul 5. Elevii lui Cosmin Petruescu s-au aruncat efectiv in atac, au construit bine si si-au creat ocazii una dupa alta. Mihai Ene a tras pe poarta, dar nu indeajuns pentru a marca, Golda a lovit transversala, iar apoi Mitrov a ochit bara. Trebuia sa vina si golul, carte a cazut in minutul 33, Mitrov, foarte activ si bun, a recuperat o minge, a inaintat si a centrat bine in careul mic, portarul Astrei a respins in fata, si dupa o balbaiala generala, Piftor a impins mingea in poarta, 1-1. Ripensia a ramas in atac, dar a marcat la inceputul partii a doua, acelasi Mitrov l-a gasit bine pe Ene, care a patruns in careu si a sutat plasat pentru 2-1, minutul 54.

Partida a continuat spectaculos, Robert Grecu fiind principalul pericol la poarta Ripensiei. Totusi, gazdele nu au facut pasul in spate si au avut in continuare ocazii, neconcretizate. Una peste alta, un meci bun si o victorie mai mult decat meritata a Ripensiei, care are acum doua victorii, trei remize si o infrangere.

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Tieranu, Lalic, Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrasan – Piftor, Ene, Mitrov – Golda. Au mai intrat: Ernest, Ion, Morariu, A. Macritchii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.