CSM Lugoj, 4 victorii la rand si sperante in continuare pentru locul 4

TIMIS. Dupa importanta victorie cu Medgidia (3-1) din cursul saptamanii trecute, lugojencele au dublat acel succes cu un 3-0 categoric pe un teren alta data interzis, la Bacau.

CITESTE SI: Se vor reface pavajul si o parte din tencuiala, se curata zidurile, se reamenajeaza spatiile verzi. Se cauta o firma care sa repare Bastionul Theresia din Timisoara, cu aproape 400.000 de euro

A fost un succes categoric, Stiinta Bacau – CSM Lugoj 0-3 (15:25, 15:25, 18:25), dupa o evolutie foarte buna a echipei banatene, care a facut diferenta la blocaj, unde lugojencele s-au descurcat de minune, dar si in atac, peste 55% din actiunile ofensive fiind reusite, fata de doar 26% ale gazdelor.

Se pare ca eliminarea din sferturile Challenge Cup a unit mai mult echipa de pe malul Timisului, CSM obtinand de atunci 4 victorii importante la rand si ar putea veni si a cincea, miercuri cand gruparea banateana intalneste acasa Dacia Mioveni.

CSM Lugoj: Tanja Sredic (7), Sara Sakradzija (8), Loredana Filipas (18), Bojana Celic (11), Georgiana Popa, Katarina Canak, Petya Barakova (3), Simina Strschinescu (2), Andreea Gemsnariu (9), Silvija Popovic (L), Adriana Popa (L).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.