Cea mai dulce victorie! SCM Poli Timisoara bate in Cupa Romaniei Buzaul

TIMISOARA. Dupa un sezon mult sub asteptari, prim-divizionara de handbal masculin SCM Poli a aratat o alta latura in Cupa Romaniei, in fata unui adversar redutabil, HC Buzau, o echipa pregatita de un fost antrenor alb-violet, Pero Milosevic, care si-a luat langa el si multi fosti polisti.

Daca in campionat Buzaul a dominat ultimele intalniri, povestea de miercuri seara a avut, in sfarsit, un final fericit pentru alb-violeti. Prima repriza a fost echilibrata, cu doua echipe ce s-au concentrat mai mult pe aparare, dupa ce in ultimele jocuri ofensiva a fost punctul forte. Cu unele decizii prea favorabile vizitatorilor, oaspetii s-au desprins pana la pauza, 10-13.

In partea secunda, Poli a aratat cum trebuie, atenta in defensiva, performanta in atac, si elevii lui Horvath Attila au preluat conducerea, 16-15. La 20-17, gazdele puteau rezolva meciul, insa au ratat nepermis, astfel ca oaspetii au facut 21-21. Finalul dramatic a fost adjudecat de banateni dupa un ultim gol al lui Cristescu, dupa care portarul Cristi Tcaciuc a parat ultima aruncare. Calificare meritata pentru Poli, care continua aventura in Cupa, acolo unde a avut cele mai bune performante din ultimii ani.

Cristescu 1+1 – 1
Sadoveac 1+1+1 – 3
Moldovan – 1+1 – 2
Ignat 1 – 1
Cimpan 1+1+1 – 3
Csog 1+1+1+1+1+1 – 6
Bote 1+1+1- 3
Trif 1- 1

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.