Dezastru gasit de inspectorii de la Protectia Consumatorului la un fast food din Timisoara si o patiserie din Parta. Amenzi de 40.000 de lei, impartite. Foto

TIMIS. Comisarii OPC au continuat controalele la Timisoara si in judet si au gasit mai multe nereguli in localurile verificate.

CITESTE SI: Nesimtitii nu isi iau vacanta. Fotolii, saltele si scaune gasite de drumari intr-o parcare din vestul tarii

La o patiserie din Parta, inspectorii au descoperit ca toata materia prima nu era pastrata in conditiile impuse de producator. In zonele in care erau pregatite produsele, peretii si tavanul nu erau igienizate, in unele zone fiind picata tencuiala, erau vizibile urme de infiltratii sau mucegai, pavajul avea portiuni lipsa si era deteriorat. Frigiderele nu erau curatate, iar temperatura nu era cea optima pentru depozitarea produselor. Nici cuptorul nu era curatat, dar inspectorii au mai gasit si tavi neigienizate, cu grasime arsa pe ele, deformate sau rupte. In depozit si in spatiile de productie au fost gasite muste si furnici. Produsele expuse la vanzare nu aveau termene de valabilitate si erau expuse fara a avea informatii despre alergeni.

Inspectorii au dat 2 amenzi cu o valoare totala de 20.000 de lei, dar au propus si inchiderea unitatii pentru maxim 6 luni.

La un fast food de pe Calea Sagului din Timisoara comisarii au gasit produse care nu aveau etichete si carnea nu era tinuta la temperaturile optime. De asemenea, in interiorul locatiei comisarii au gasit si insecte, atat vii, cat si moarte. Inspectorii au dat o amenda de 20.000 de lei si au dispus inchiderea unitatii pana la remedierea deficientelor.

De asemenea, inspectorii au dispus retragerea de la vanzare a produselor cu deficiente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daca si pa Partza se intampla din astea , atunci de ce ne mai miram de Mamaia , Costinesti, Eforie etc.

  2. Asta e Antalya fraților? Nu pot sa cred ca mâncam aproape zilnic de acolo si uite ce ne serveau… bătaie de joc🙁

    • Prost esti tu ca in loc sa manci o ciorba ti-o trebuit shaorma.

  3. Pofta buna !

  4. De aceea era buna shaworma de la Antalya , din cauza mizeriei !!!!

    • Era buna pe dracu fata de acu doi ani, e o mizerie, nu merita niciun leu.

  5. Prin Piața nouă , Lipovei … Nimic , nimic ??? Și ANAF- ul , e la mare … la vreo instruire ?

  6. Antalya e deschisa , am trecut pe acolo…..au facut curat si gata !

  7. daca tot anunatati ca x,y s-au inchis din cauza controalelor, dati si numele lor.,car sa stim unde sa mergem sa nu mai mancam, raman fara clienti si vor inchide.sa mai eliminam din jegurile deschise peste tot.

  8. Ăia din Calea Sagului mănâncă orice.
    Nicio pagubă.

  9. Nu am inteles dece nu se dau in clar numele firmelor?
    Credeți că vor deveni „mai igienizate”?
    Barem lumea s-ar feri de ele până nu vor confirma spre bine!
    Asa nu mă voi duce la nici una din zonă, ptc nu stiu care are/nu are pedigree-ul cu istorie

    • Locatia mentionata din Timisoara e Antalya Fast-Food. Calea Sagului nr. 22 daca scrii pe google maps te duce direct acolo, poti sa confirmi comparand cu poza din articol care are semnul acela electronic pe care scrie Pizza.

  10. Romanii nu au standarde de calitate si nu ii intereseaza igiena , merge si asa , ieftin si mult . De parca nu e limpede ca Antalya e focar de infectie , trebuie sa vina statul in control , evindent e limpede pt toata lumea care intra in bodega aia cum se prepara „mancarea”.