Dumbravita joaca marti cel mai important meci din istoria clubului. Partida se joaca in deplasare, in lipsa unui stadion in Timis

TIMIS. Alb-verzii sunt in „groapa cu lei” a Cupei Romaniei si vor avea cel putin doua meciuri de tinut minte pentru toata viata. Intalnirile cu Rapid si CFR Cluj.

CITESTE SI:  Pana la 6.000 de lei amenda pentru nemernicia celor care mazgalesc fatadele proaspat renovate din Timisoara. Artistii, ‘vanati’ de politistii locali

Prima se disputa marti in Giulesti, si asta doar pentru ca judetul Timis nu are infrastructura sportiva pentru a organiza un meci de Cupa.

Din pacate, jucam la Bucuresti. Va spun cu mana pe inima si vreau sa ma credeti, eu mi-am dorit enorm ca acest meci sa se joace aici, la Dumbravita. Dar programarile au fost facute de asa maniera incat in Dumbravita si in Timisoara nu avem unde sa jucam in nocturna. Nu mi se pare normal cum s-au facut aceste programari, pentru ca dintre cele opt echipe de nivel inferior sase nu joaca in nocturna. Exceptiile suntem noi si Dinamo, care oricum are optiuni in Bucuresti sau in împrejurimi. A ramas varianta Giulesti… Dar va spun ca Dumbravita nu merge in Giulesti ca mielul la taiere! E clar, exista o diferenta enorma intre noi si Rapid, din toate punctele de vedere, dar noi nu vom merge acolo sa ne facem poze. Vom incerca sa jucam cat putem de bine, iar daca suntem in stare sa-i si incurcam! Pana la urma, mergem sa facem o propaganda buna fotbalului din vestul tarii. E clar, pentru jucatori conteaza enorm sa joace intr-o asemenea ambianta. Dar repet, preferam să se joace meciul la Dumbravita”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Duelul dintre cele doua echipe va fi condus de Cristian Moldoveanu(Sfantu Gheorghe), ajutat la cele doua linii de Cosmin Bojan(Targu Mures) si Doru Zamfir(Slatina).

Meciul CSC Dumbravita – Rapid Bucuresti, din prima etapa a Grupei C din Cupa Romaniei, va avea loc maine, marți, de la ora 18.15, pe stadionul „Rapid Giulesti”. Partida va fi televizata pe Digi Sport, Orange Sport si Prima Sport.

Foto: CSC Dumbravita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. O federatie de cacaciosi corupti care nu suporta Timisoara!
    Puteau pune primul meci de la ora q4 ca nu mai e canicula dacă tot vor sa facă jocul spagarilor de la DIGI…Dar corupția este o boala incurabila și în sport!!!

  2. NICA ai auzit bine ….asta doar pentru ca judetul Timis nu are infrastructura sportiva pentru a organiza un meci de Cupa.