Ripensia Timisoara si Dumbravita, in cautare de puncte in meciurile de sambata din runda a 11-a a ligii secunde

TIMISOARA. Liga a doua a trecut deja in partea secunda a sezonului regulat, iar lupta pentru evitarea retrogradarii pare mai apriga ca niciodata. In zona nisipurilor miscatoare sunt si echipele din Timis, cu un plus pentru Dumbravita, clasata peste Ripensia si Poli.

CITESTE SI: 94 de ani de la infiintarea Ripensiei Timisoara, primul club de fotbal profesionist din Romania 

Echipa de langa Padurea Verde nu a mai venit acasa dupa meciul din Giulesti in Cupa Romaniei si se afla la Miercurea Ciuc, unde sambata de la ora 11 va infrunta echipa locala. Ciucanii trag in acest sezon la play-off si sunt momentan in carti, locul 6 cu 17 puncte, iar banatenii sunt pe 13 cu 13 puncte. Orice punct este important pentru baietii lui Cosmin Stan care isi doresc mult sa nu vina acasa cu mana goala. Partida va fi arbitrata de Vladimir Nagy din Alba, ajutat de asistentii Cosmin Bojan, Tg. Mures si Florin Pucheanu din judetul Dambovita.

Pe arena Electrica de langa Gara de Est, Ripensia va intalni Unirea Constanta. Este un duel a doua echipe necajite in cautare disperata de puncte. Ripi a pierdut etapa trecuta la Dinamo si a ajuns pe locul 18 avand doar 8 puncte. Nici Unirea Constanta, de fapt o echipa formata din tineretul lui FCSB nu sta mai bine. Oaspetii de maine sunt un loc mai sus, pe 17, cu 9 puncte. Intalnirea va avea loc la ora 11 si va fi condusa de Ovidiu Mazilu din Satu Mare, ajutat de Stefan Lar din Baia Mare si Razvan Nistoran din Resita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.