Se cauta o firma care sa faca studiile pentru 1.800 de kilometri de piste de biciclete, in Timis si alte 3 judete, cu 4,5 milioane de euro

TIMISOARA. A pornit licitatia pentru a gasit o firma care sa faca studiile pentru viitoarea pista de biciclete de 1.800 de kilometri, care ar urma sa traverseze 4 judete din vestul tarii. Mai exact, este vorba despre un traseul cicloturistic, ce ar urma sa strabata Timisul, Aradul, Hunedoara si Carasul, lucrarile urmand sa fie finantate prin Planul National de Redresare si Rezilienta.

CITESTE SI: Cel mai circulat drum judetean din Timis va fi modernizat si va avea cantar permanent pentru masinile de mare tonaj

Initial, traseul cicloturistic propus in cadrul contractului de finantare avea o lungime estimata de 1.729 km insa, dupa ce au fost facute noi calcule de catre reprezentantii celor 4 judete implicate, fie pentru evitarea exproprierilor, fie pentru cresterea atractivitatii traseului, in final, traseul cuprinde 1.856 de kilometri.

Acest proiect major a fost posibil in urma incheierii unui acord de parteneriat intre patru judete, motiv pentru care multumesc tuturor celor care au contribuit, si nu sunt putini. Traseul va impulsiona cresterea economica regionala deoarece judetele implicate sunt situate intr-o regiune care imbina cele mai diverse forme de relief si au un potential turistic ridicat„, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Valoarea Studiului de fezabilitate scos la licitatie este de 18.771.200 RON fara TVA, adica aproximativ 4,5 milioane de euro, cu tot cu TVA.

Cei interesati isi pot depune ofertele pana la 16 februarie, ora 15:00, iar castigatorul licitatiei va avea la dispozitie 6 luni pentru predarea studiului de fezabilitate.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. „Valoarea Studiului de fezabilitate scos la licitatie este de 18.771.200 RON fara TVA, adica aproximativ 4,5 milioane de euro, cu tot cu TVA.”

    Proiect faraonic, Alinnica e fată bună, bagă studii de milioane de euro. 6 luni pentru predarea studiului?! Se pare că e deja bătătorită calea parandaratului. Kkatii ăștia au arta manipulării în sânge, evident că aș vrea să văd și să circul pe o asemenea rețea de piste de biciclete – naivitate maximă.

  2. studii peste studii, bani dati degeaba, realizari 0…oricum se schimba administratia in septembrie