RETIM anunta modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport si tratare) a deseurilor municipale în Zona 1 a judetului Timis

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, datorită majorării tarifelor de la Stația de Sortare a Municipiului Timișoara, ca urmare a reparațiilor necesare.

Tarifele de facturare aplicabile pentru întreaga Zonă 1 Timiș, începând cu 1 mai 2024, vor fi:

  • Pentru populație – tarife exprimate în lei cu TVA

  • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA

Localitățile care aparțin Zonei 1 a județului Timiș sunt următoarele: Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Șandra, Timișoara, Uivar și Variaș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ALo!!!!! Si prin Martie am vazut o astfel de stire. Ce-s cu maririle astea? Unde va credeti? Nesatuli!!!!!!! Deja e dublu fata de anul trecut. Salarul meu a crescut doar cu 15%, nu s-a dublat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mai dai dracului cu gunoiul lor cu tot majoreze până dracu îi ia să vedem cine o să și plătească atunci să vezi. Vai de țara asta cică guvernanții noștri zic să nu mai plecăm în alte țări și dacă am plecat sa venim înapoi. Dracu și fraierii care pun botu mai vin înapoi.Vezi preturile la alimentele de bază de traiul zilnic cele mai scumpe din Europa tăcem cu toții în somnul cel de veci asta înseamnă că ne place atunci de ce mai scrieți de scumpiri că nu are nici un sens .

  2. Noroc că se apropie alegerile și putem să mulțumim prin vot actualei administrații. După ce că avem cele mai mari taxe locale din țară, plătim la greu și firma de salubritate care nici măcar nu ridică toate deșeurile. Pe deasupra trebuie să ne deplasăm personal să le ducem la centrele de colectare, servicii de calitate marca Fritz & Company

    • Tariful era deja dublu în trimestrul I 2024 față de trim. 3 2023. Trimestrul IV 2023 s-au majorat cu 50% față de tr. 3 . A treia majorare de tarif în 6 luni de zile. Lucrătorii au fost în grevă pentru salarii. No comment !

  3. La prețul asta eu nu mai sortez nimic. La pubela neagra tot.

  4. Ce fel de anunt e asta? O minciuna cat gunoiul de la Ghizela. Pai în OT di 17 aprilie a apărut modificarea de tarif ( ultima) unde se preciza ca pretul e 24 09 lei/ persoana ( inclus TVA). Culmea e ca pretul era retroactiv cu începere de la 1 ianuarie 2024. Acum tot în OT apare un nou anunt in care se precizează ca tariful vechi este 26,01 lei/ persoana. Când s- a modificat? Peste noapte? Facturile din aprilie 2024 sunt cu pretul de 24, 09 lei/ persoana. Ba mai mult nici se aduce la cunostinta ca de la data de q mai tariful va fi 29,17 lei/ persoana? Unde este protecția consumatorului? Va bateți joc de noi, nu numai cu preturile ci și cu minciunile plasate presei!

  5. Pai, scrie ca se majoreaza tarifele din cauza unor reparatii necesare la statia nu stiu care! Dupa reparatii ar trebui sa reveniti la tariful anterior, nu? Ca doar ati terminat de reparat…..

    • Astea sunt vise. În afară de factura la DIGI nu îmi amintesc să fi fost scăzută vreodată o factură.

  6. Oare ce alta companie presteaza acelasi tip de servicii in judetul Timis? Daca e concurenta, atunci preturile sunt corecte, daca e monopol, atunci isi pun ce preturi vor ca, na, ce le faci? Cat gunoi sa tot bagi sub pres? Asadar… paote spargem monopolul sau ne gandim sa mergem cu altii o perioada, altfel… numa’ țigănii vor fi!

    • Oare cine din partea primariei e in consiliul de administrare al Retim? Oare cine is „desteptii” care cred ca privatizarea e solutia magica aplicabila la orice inclusiv la utilitati(gaz, curent, energie termica, apa potabila, salubrizare), la cai ferate, transporturi aeriene, industrii strategice, lanturi de distributie, sistem bancar? Oare de ce companie „mama” tine Retim? Una nemteasca oare?🤡

      • N-are treaba cu privatizarea ci cu lipsa concurentei. In domeniul comunicatiilor lucrurile au evoluat spre bine dupa ce s-a privatizat RomTelecom.

        • Tu oltene esti greu de cap? Au scazut preturile la Romtelecom dupa privatizare? Poti avea concurenta la CFR infrastructura sau la Transelectrica sau la apa potabila sau la salubrizare sau la incalzire centralizata?🤡🤡🤡

          • Au scazut dupa ce a aparut o concurenta serioasa, adica DIGI. Toata Oradea s-a mutat la ei.

  7. Niste hoți. Și o primărie incompetenta.

  8. E nevoie de bani. Șeful retimui are 300 milioane salariu și na, inflația a tot crescut, preturile tot mai mari, are și nevoie. Trebuie inteles