Cine este Adrian Iacob ? Ce poate aduce în plus județului Timiș? (P)

Tânăr antreprenor, agricultor, tată si soț, absolvent al Colegiului Național Constantin Diaconovici Loga din Timișoara, al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Din Timișoara si a Facultății de agricultură din Timișoara, Adrian Iacob este propunerea partidului AUR pentru președenția Consiliului Județean Timiş.
Cu o experiență bogată în antreprenoriat, am învățat de-a lungul anilor cum se poate face management transparent și într-un mod sănătos, lucru pe care mi-aș dori să îl implementez și la nivelul Consiliului Județean Timiș.

Primul pas în rezolvarea oricărei situații este comunicarea. De aceea, interacțiunea cu cetățeanul, este esențială pentru mine, în luarea deciziilor potrivite pentru fiecare comunitate.
Sunt un politician tânăr, intrat recent in politică, si vin cu entuziasm, energie, încredere si speranța că împreună putem face mult bine județului și cu dorința de a orienta administrația spre oameni și a scăpa de orgoliile politice nocive care au macinat județul atâția ani.
Fiind o persoană care prețuieste dialogul, voi fi puntea de legătură între timișeni și administrația locală și județeană, pentru bunăstarea și siguranța oamenilor din județ.
Munca, seriozitatea și cinstea sunt valori care mă definesc, și vor sta la baza viitorului meu mandat.

Timișul pe primul loc !

AUR pentru Timiș🇷🇴
Comandat de Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor, cod mandatar 21240330, publicat de Ripensis Media Trust SRL

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.