Lovituri date de trei tineri intr-o localitate din Timis. Hotii au fost dusi in Arest…in Mehedinti

TIMIS. Trei hoti au dat mai multe lovituri si au furat dintr-o curte din Timis scule electrice.

CITESTE SI: Accident cu 3 masini, in intersectie, la Timisoara, provocat de o soferita de 22 de ani. Video

La finalul lunii mai, cei trei hoti, cu varste intre 16 si 18 ani. au intrat in curtea unei locuinte din Iecea Mare, de unde au furat drujbe, autofiletante electrice, doua televizoare, o statie audio, boxe si o bormasina, si pentru ca nu aveau cu ce sa le care, au luat si o roaba. Valoarea totala a bunurilor furate este de aproximativ 12.500 de lei.

Proprietarul a observat ca ii lipsesc lucrurile din gospodarie si a chemat politia. In urma cercetarilor, oamenii legii au dat de urma celor trei hoti.

Si, cum nu mai era loc in Arestul IPJ Timis, tinerii au fost dusi in cel al Politiei din Mehedinti.

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate, la data de 03.06.2024, politistii au reusit identificarea persoanelor banuite de comiterea faptei, respectiv 3 tineri, in varsta de 16 si 18 ani. In urma probatoriului administrat in cauza, la data de 03.06.2024, tinerii au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Mehedinti. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acestora.„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ”In urma cercetarilor, oamenii legii au dat de urma celor trei hoti..Si, cum nu mai era loc in Arestul IPJ Timis, tinerii au fost dusi in cel al Politiei din Mehedinti.”

    Ce ”frumos”!… Și, uite așa, ajung și mai mulți hoți bănățeni în Vechiul Regat!

  2. Stati asa: „Si, cum nu mai era loc in Arestul IPJ Timis [nici in cel din Carash], tinerii au fost dusi in cel al Politiei din Mehedinti”.

    • …adica au fost dusi acasa…

  3. Sunt banateni falosi dar aici e plin arestul ,i-i duc in CS si MH.

    • Au ajuns colegi cu familia ta acolo unde au fost dusi? Sigur stii asta de la parintele tau 2 care se afla incarcerat impreuna cu ei….