Pe 9 iunie, votează Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș! (P)

Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș înseamnă stabilitate și o colaborare strânsă între cele două instituții, pentru dezvoltarea municipiului Timișoara și a județului Timiș!

„Atât Timișoara, cât și Timișul se vor dezvolta într-un ritm accelerat, pentru că vor exista proiecte comune și va exista o strânsă colaborare între instituții. Un exemplu este legătura dintre Timișoara și zona periurbană — unde este nevoie de un parteneriat și o bună cooperare între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, pentru proiectele mari de infrastructură rutieră”, a declarat Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Timișoarei.

Candidații Alianței PSD-PNL la Consiliul Local Timișoara vor susține proiectele de modernizare a Timișoarei propuse de candidatul comun la Primărie, Nicolae Robu. El a afirmat că va moderniza Timișoara și că va revitaliza viața culturală din oraș. Robu are proiecte de investiții pentru educație, sănătate, transport în comun și tineret.

În ceea ce privește Timișul, candidații susținuți de Alianța PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș vor avea o colaborare strânsă cu Alfred Simonis, candidatul Alianței PSD-PNL. Aceștia vor conlucra pentru a implementa în județ și în Timișoara proiectele importante de infrastructură. Nicolae Robu și Alfred Simonis vor colabora pentru a aduce fonduri guvernamentale și europene pe plan local și pentru a finaliza construcția obiectivelor importante: Stadionul „Dan Păltinișanu”, o sală polivalentă, infrastructură rutieră modernă, care să lege Timișoara de periurban.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se va, se vor… Pana acum de ce nu sa… ?

  2. Pe 9 iunie nu voi vota ca Timisul si Timisoara sa cada in mainele pesedeului!

  3. Pe vremurile de care nu ne-am despărțit nici pana astăzi se zicea ca un mare om de știință, plecat în străinătate, a trimis o telegrama CC al PCR in care a scris: Trăiască Partidul Comunist ….Rămân! Acum când vreo 5- 6 milioane de romani au rămas prin alte țări ce urare i s- ar potrivi Partidului Comasat……?

    • Ai banii taragotistule că mai sunt două zile!!🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Cine voteaza cu Ciuma Rosie si Febra Galbena? Smintitii poate! In Timisoara PSD nu a castigat si nu va castiga decat daca vor fura alegerile ca in ’46!

  5. Cum spuneau astia acum vreo trei luni? Sa votam stabilitatea? Imaginea asta arata despre care stabilitate vorbeau. A lor. Dar ce sa face si saracii astia? Vorbesc si ei, ca altceva nu stiu sa faca. Tampit e ala care mai voteaza asa ceva dupe 34 de ani. Incredibil cum ne-au „facut” astia atatia ani. Ma uit in fotografie si nu-mi vine sa cred. Succesuri tuturor. „Rotativa”. „Comasate”. „Placuta suedeza”. „Urmasii Bratienilor”. „Meritocratie”. „Pas cu pas”. Incredibil.

  6. Fără PSDL în Timiș și Timișoara.

  7. Tic tac tic tac, au mai ramas 2 zile după care v-o puteti trage unde vreți dar nu in primaria Timișoarei!

  8. Se vede cât de prost ești! Eu nu sunt @canal , iat tu după ce ai văzut ca ma- ta are cratima, evident analfabet cum erai n- ai știut asta, ești gata cu banii? Nesimțitule! Gura ta e plina de balega verde de gasca, de injurat femei de chestii de supt. Se pare ca ești specialist în asta dacă pe astea le știi nai bine decat cum se coloseste cratima.

  9. O tulmba nu o torogoata e la kr lu maica-ta aia fără cratima. Poate in sfarsit o s-o vezi și tu, cratima.

    • Ai scos-o și astăzi pe botanista de ma ta fără cratimă la produs ?
      Si grijă că în trei săptămâni sunt in Timișoara și trebuue să decsrtrzi!
      🤣🤣🤣🤣🤣

  10. Iara v-ati activat? Succesuri tuturor. Ne vedem luni, dupa alegeri. Rotati-va. Ca oricum c-ati invatat cu „rotative”. Bau. Ceau. Succesuri tuturor. Nu cred ca mai prindeti nici consilieri. Ha ha ha ha. Succesuri tuturor, din nou.