Alin Nica: „Cumnata candidatului PSD la Consiliul Județean Timiș este în biroul AEP! PSD pregătește fraudarea alegerilor locale” (P)

Alin Nica denunță metodele folosite de PSD la alegerile locale, existând suficiente premise pentru un pericol ridicat de fraudă sistematică. Ultima descoperire este chiar revoltătoare, moitv pentru care Nica trage un semnal de alarmă:

„Am aflat cu stupoare că în biroul Autorității Electorale Permanente (AEP) Timiș a fost pusă nimeni alta decât cumnata candidatului PSD la Consiliul Județean!

Oameni buni, în ce lume normală, cel care e responsabil cu numărarea voturilor, este rudă cu un candidat?! Este de noaptea minții ce fac PSD-istii in Timis și este cazul să oprim această politică de clan a PSD. Disperarea a ajuns la cote alarmante! Au văzut că sunt în cădere liberă în sondaje și recurg la metodele de fraudare cu care s-a consacrat deja PSD-ul de atâția ani încoace!

Situația este extrem de gravă și va chem sa va mobilizati cu toții pentru a opri acest abuz al PSD. În primul rând ii rog pe cei din sectiile de votare să fie extrem de atenți la orice neregulă. Pentru a fura voturi PSD-istii vor crea diversiuni în sectii, vor aduce oameni care să stea la coadă și să creeze imbulzeală iar în acest timp oamenii lor vor da mai multe buletine de vot.

Nu lăsați pe nimeni sa voteze cu cabina deschisă. Nu lăsați sa plece din secție urna mobilăînsoțită doar de reprezentanți de la PSD.

Fac apel la insittutiile statului să elimine cât mai rapid persoanele care sunt rude cu candidații din zona de decizie și să asigure un proces electoral corect.Dar până la urmă cel mai simplu mod prin care pot fura este dacă nu vă prezentați la vot și votează ei pentru voi! Nu pot ei fura, cât putem noi mobiliza! Așadar, vă rog să veniți la vot, îndemnați fiecare 5 prieteni să vină la vot și haideți să le dăm planurile peste cap. În 9 iunie vom învinge PSD-ul împreună!!”, afirmă Nica

CMF 21240063
Comandat de Forța Dreptei, Fililala Județeană Timiș

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se practica si pe la alte primarii din judet !

  2. Nica sarmane! Din om de nimic ai ajuns de tot cacatul. Acum cand lingi unde ai flegmat ani de zile ne-ai aratat adevarata ta fata. Esti doar avid dupa o functie. Fripturist, cum bine zicea Caragiale. Asa cum liberalii si-au cacat steagul cu candidatura lui Pletea, tot asa si DoNimic Shlitz s-a pisat contra vantului prin alianta ci Nica-Nimica. Mde, pana la urma fac pereche ca tusea cu junghiul: DoNimic si Alin Nimica.

  3. Cum oare ar putea câștiga baronul wannabe Simonis decât prin mârșăvii?

  4. ce ai ajuns măi nica. te-ai userizat repede. minciuni, manipulări, mizerii. ești grețos

  5. Păi cum crezi că o să fie cu PSD, toate rudele lor angajate și sug toți banii noștri. Sistem pur corupt.