Sofer mort pe loc dupa ce s-a rasturnat cu tirul pe autostrada in Timis. Video

TIMIS. Accident mortal vineri dupa-amiaza pe autostrada A6, Lugoj – Balint.

CITESTE SI: Masina luata pe sus la Timisoara, dupa o parcare de maestru. Foto

Soferul unui tir circula de la Lugoj spre urcarea pe autostrada A Vestului, cand a pierdut controlul mastodontului, dupa care s-a rasturnat. Masina de mare tonaj a intrat apoi in parapetul metalic de protectie care separa sensurile de mers pe mijlocul soselei.

In urma evenimentului, barbatul de la volan a murit pe loc.

Un barbat, in varsta de 63 de ani, a condus un autotren pe Calea 2, km 0+500 m, sensul de deplasare Lugoj – A1, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, ulterior rasturnandu-se, intrand in coliziune cu parapetul median.
In urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducatorului autotrenului, in varsta de 63 de ani.
In cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cred ca mai multi soferi mor la volan decat politisti in misiune. Raportul este poate de 50 la 1. Si totusi nu-i pensioneaza nimeni la 40 si de ani.

    • ZERO POLITIE !! Nu vezi niciun echipaj pe nicăieri ! Stau în birouri la povești in asteptarea pensiei speciale in timp ce pe șosele e dezastru ! Nimeni nu mai respectă nimic din Codul Rutier ! Partidele corupte care au pus în vîrful instituțiilor DOAR INCOMPETENTĂ și nepasare de la partidele de la guvernare, au făcut din Romania o Țară BANANIERĂ
      Zero respect ptr JOHANNIS, Ciucă, Ciolacu, si Ministrii lor de la Interne si Transporturi😡 Toti sefii de la Rutiera DEMISIA si afusi alrii din afara țării

  2. Accident sau moarte subita de la vaccin?

    • E de la părerea ta tâmpită

    • Da.

  3. Trei sferturi din soferi ori gonesc AGRESIV și ireaponsabil ori vorbesc la telefon in timp ce conduc🤬politaii stau nepasatori pe Netflix pitiți prin parcări🫵 ar trebui adusi politisti din alte țări care sa isi faca treaba
    Politoa Rutiera e doar bună la constatari accidente!! DEMISI TOTI SEFII din toate judetele cu accidente peste media europeana
    Afică peste 90% dintre actualii

  4. „In cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.”

    Ce mai conteaza ca ii face si dosar penal sarmanului om care a murit din cauza incompetentei politiei rutiere!!!