Se deschide frontiera la Beba Veche, in Timis, in ziua de alegeri

TIMISOARA. Timp de 13 ore, frontiera de la Beba Veche va fi deschisa, in ziua alegerilor. Politia de Frontiera anunta ca, intre orele 7.00 si 20.00 se va putea trece granita spre Ungaria prin acest punct de frontiera. De asemenea, vor fi deschise traficului si alte puncte de frontiera de la granita cu Ungaria.

CITESTE SI: Amenzi de pana la 2.000 de lei pentru cei care fac propaganda electorala inainte de alegeri. Anuntul Politiei la Timisoara

La solicitarea autorităților maghiare, în cursul zilei de duminică, 9 iunie 2024, în contextul desfășurării alegerilor si de pe teritoriul statului vecin, în intervalul orar 07.00 – 20.00 (ora României), punctul temporar de trecere a frontierei Beba Veche (jud Timiș) și cele 10 comuncații rutiere deschise ocazional de la frontiera comună cu Ungaria (Nădlac III, Grăniceri, Variașu Mic și Iermata – jud. Arad; Roșiori, Voievozi și Cheresig – jud Bihor; Horea, Peleș și Bercu – jud. Satu Mare) vor fi deschise traficului transfrontalier. Acestea sunt destinate tranzitării frontierei de către persoanele domiciliate în zona adiacentă„, transmit reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

La nivelul Inspectoratelor din Timisoara, Oradea si Sighetu Marmatiei vor face verificarile la frontiera cu operativitate, astfel incat timpii de asteptare sa fie cat mai redusi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.