10 oameni implicati. Accident grav pe cea mai tranzitata sosea din Timis. O masina si un microbuz s-au izbit, intervine elicopterul SMURD. Foto

TIMIS. Impact devastator pe sosea, in Timis, duminica dimineata.

CITESTE SI: Acuzatii de frauda in alegeri langa Timisoara. Alegatorii au primit buletine de vot gata stampilate pe candidatul AUR. Politistii au descins la sectie

Un microbuz in care se aflau 8 oameni si o masina in care se aflau doua persoane s-au lovit violent. In urma impactului, doua femei au ramas incarcerate, iar una dintre ele este inconstienta.

Mai multe echipale de politie si ambulanta, dar si elicopterul SMURD au ajuns la locul accidentului. Femeia incarcerata a fost preluata de urgenta.

5 oameni au fost raniti.

La locul evenimentului au fost alocate o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, doua echipaje SMURD, precum si elicopterul SMURD Caransebes, si o ambulanta SAJ cu medic.

In accidentul rutier au fost implicate un autoturism in care se aflau doua persoane si un microbuz cu opt persoane.
In urma evenimentului, doua persoane din microbuz au ramas incarcerate.

Cele doua victime au fost descarcerate si predate echipajelor medicale; o victima de sex feminin, constienta si cooperanta si o alta victima de sex feminin, in stare inconstienta„, transmite ISU Banat.

Toti ceilalti oameni care se aflau in masinile implicate in accident au refuzat transportul la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a condus un microbuz pe DN 68 A dinspre Timișoara înspre Deva, în localitatea Coșevița, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului au fost rănite 5 persoane, pasagere în microbuz.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. „a patruns pe sensul opus”…adica s-a bagat in depasire ca e el „destept”…trebuia linsat pe loc de ceilalti participanti…sa vezi cum se calmau zmeii

  2. 2 mii de MORTI ANUAL de peste 15 ani !! Partidele astea Au numit doar INCOMPETENTI NEPASATORI in fruntea Politiei, care au facut din soselele Romaniei niste ABATOARE RUTIERE, CARNAGIUL EUROPEI Fac ZERO ACTIUNI DE PREVENTIE, zero pateulare, zero radare ori controale cu masini NEinscriptionate ptr a i prinde eficient pe șoferii CRIMINALI (șoferi vitezomani agresivi)ce ne pun noua celorlalti viatat in pericol. Vin doar la constatarea accidentelorZero PATRULE MOBILE, ei stau doar prin birouri la povesti asteptind pensia!! Speciala evident

    • Poti sa aduci pe cine vrei la Politie si Interne, daca nu schimbi legile nu faci nimic.
      Uite si acum se cauta iar ingetarea punctului de amenza…
      Politia si daca ar fii 24 din 24 pe strazi ce sa faca ca is putini si au mainile legate, vezi cate teste de drugori au sau ce echipament invechit au…
      Prima lege corecta ar fii amenzile marite de cel putin 10-20 ori…
      A doua ar fii condamnari directe pentru orice accident provocat (nu cu suspendare) si pentru cei prinsi la volan bauti sau drogati la fel (nu sa astepte sa faca accident).
      Apoi aprobarea si montarea de camere pe toate drumurile tarii si posibilitatea de amendare directa pe baza filmarilor (la fel ca in tarile civilizate) de pe aceste camere !!
      Altfel nu se va rezolva nimic !!!

  3. soferii inconistienti trebuiesc lasati fara permis pe viata si puscarie !