A ajuns la peste 200% prezenta la vot in alegeri intr-o localitate din Timis

TIMISOARA. Prezenta la urne in localitate a depasit 160%, la scrutinul electoral pentru Alegerile Locale, la orele 14.00 ale zilei de duminica.

CITESTE SI: Acuzatii de frauda in alegeri langa Timisoara. Alegatorii au primit buletine de vot gata stampilate pe candidatul AUR. Politistii au descins la sectie

Este vorba despre localitatea Dobresti din judetul Timis, locul nasterii Patriarhului Romaniei, PF Daniel, unde prezenta la vot, a ajuns la 161 de procente. Si in alte randuri de alegeri in aceasta localitate se inregistrau aceste cifre in jurul pranzului.

Pe listele permanente sunt inscrise 36 de persoane cu drept de vot, din care 21 isi exprimasera optiunea electorala la primele ore. Alte 37 de persoane au votat pe listele suplimentare, dupa ce si-au facut viza de flotant in localitatea ce adaposteste manastirea ctitorita de Prea Fericitul Daniel.

Pana la orele 14.00, in Timis trecusera pe la urne 23,14 la suta dintre alegatori, adica peste 145.000 de votanti.
In continuare, cu acest procent, judetul este al 6-lea de la coada ca prezenta la urne in Romania.

UPDATE: Prezenta la vot in Dobresti a depasit 200%

La orele 18.00, in Dobresti prezenta la urne ajunsese la 202,77%. Votasera 73 de alegatori, dintre care 26 de pe listele permanente, 46 pe suplimentare si o urna mobila.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro in 9 iunie! Veti afla in timp real tot ceea ce se intampla in Alegerile Locale 2024 in Timisoara si in judet, prezenta la vot, rezultate si exit-poll, precum si cele mai importante informatii de-a lungul intregii zile!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. OT e plină de curve și de idioți. Pardon, OT e plină de maimuțe curve. Scuze, OT dă doar știri bine documentate, cu titluri decente. Sunt o imbecila, scriu tampenii ca ma plicitisesc de mor, injur cum m-a invatat partidul. Slava