Am depasit 33% prezenta la vot in Timis, in Alegerile Locale 2024. In continuare, in coada clasamentului pe judete

TIMISOARA. A mai crescut prezenta la urne in Timis in ultimele ore, astfel ca peste 33% dintre alegatori au trecut pe la sectiile de votare pentru a-si alege primarul, consilierii locali si judeteni, respectiv presedintele de Consiliu Judetean Timis si europarlamentarii.

CITESTE SI: Doua dosare penale si doua amenzi, deocamdata, in alegerile locale din Timis. Fotografierea votului și buletine gata stampilate in sectii

Cu alte cuvinte peste 210.000 de votanti, dintr-un total de 629.632, si-au exprimat optiunea electorala pana la orele 17.00.

Cu aceste cifre, Timisul este al 6-lea de la coada clasamentului pe tara, la egalitate cu Sibiul.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro in 9 iunie! Veti afla in timp real tot ceea ce se intampla in Alegerile Locale 2024 in Timisoara si in judet, prezenta la vot, rezultate si exit-poll, precum si cele mai importante informatii de-a lungul intregii zile!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. DoNimic de maine mergem impreuna sa ne luam somajul din Germania

    • Se pare că vei merge Singur…Dominik mai sta o tură primar

  2. Se pare ca ies din politica :)))