Mobilizare de forte in Timis, dupa ce un tanar a fost inghitit de ape pe cand se scalda. Cautari cu scafandri

TIMIS. S-a dat alarma, duminica dupa amiaza, dupa ce un om a fost inghitit de ape, in Timis.

CITESTE SI: La un pas de o tragedie. Stalp de iluminat prabusit peste o masina la Timisoara. Video 

Un apel la 112 anunta un barbat a cazut in raul Barzava in localitatea Sangeorge, sat care tine de comuna Birda. Acesta era la scaldat cu cativa prieteni si nu a mai iesit din apa. Amicii lui au fost cei care au dat alarma.

La fata locului au ajuns echipa de pompieri cu barci si un balin de iluminat, si au fost chemati si scafandri din doua judete.

In jurul orei 17:30, am fost solicitati sa intervenim pentru cautarea-salvarea unei persoane posibil inecate in râul Bârzava, in localitatea Sângeorge. Au fost alertate Detasamentele 1 si 2 Timisoara, Sectia de Pompieri Deta si Statia Buzias, iar la locul evenimentului sunt mobilizati 15 pompieri cu cinci barci, un echipaj SMURD si doua baloane de iluminat.

In sprijin se vor deplasa la locul evenimentului patru scafandri din cadrul ISU CS si ISU HD” au transmis reprezentantii ISU Timis.

Alarma s-a dat duminica dupa-amiaza, iar mai multe echipaje de politie s-au deplasat de urgenta la locul indicat.

Astazi, 09.06.2024, in jurul orei 17:30, politistii timiseni au fost sesizati cu privire la faptul ca e posibil ca o persoana sa fi cazut in raul Barzava, in localitatea Sangeorge.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca in jurul orei 14:00, 4 barbati ar fi mers sa inoate in apele raului Barzava, iar 3 dintre ei au intrat in rau, unul dintre acestia a ramas la mal, nefiind gasit la intoarcerea celor trei.

Politistii impreuna cu pompierii efectueaza verificari in vederea depistarii persoanei in cauza„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Tanarul care a disparut duminica in apele Barzavei in apropierea localitatii timisene Sangeorge a fost gasit luni dimineata de echipele de cautare. Din nefericire, acesta era mort.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.