Am depasit in Timis prezenta la urne de acum 4 ani in Alegerile Locale. 49% dintre alegatori au votat

TIMISOARA. Daca in urma cu 4 ani, in Alegerile Locale 2020, la inchiderea urnelor votasera 43,20% dintre alegatori, acum, cu o ora inainte de acest moment, la orele 21.00, se inregistreaza o prezenta la vot de 49%.

CITESTE SI: 9 dosare penale si mai multe amenzi, in alegerile locale din Timis. Unii au incercat sa voteze de mai multe ori, altii au primit buletine gata stampilate in sectii

Aceasta inseamna ca 305.942 dintre cei 629.632 de alegatori isi exprimasera optiunea electorala in privinta primarilor, consilierilor locali si judeteni, presedintele de Consiliu Judetean, respectiv europarlamentari.

Cu aceste cifre, Timisul a ajuns al 9-lea judet de la coada, in clasamentul prezentei la urne in tara.

Sectiile de vot se inchid la orele 22.00.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro in 9 iunie! Veti afla in timp real tot ceea ce se intampla in Alegerile Locale 2024 in Timisoara si in judet, prezenta la vot, rezultate si exit-poll, precum si cele mai importante informatii de-a lungul intregii zile!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Fritz fayi bagajele ca te deport in Septembrie

    • Ofticatule Fritz ramane ..

      • ramane…de maine la cersit la mcu de la judetean il vedem :))

        • @marian te sustin

      • sunt curios daca imi poti spune asta fata in fata