Alfred Simonis este noul presedinte al Consiliului Judetean Timis, conform numaratorii paralele. L-a batut pe Alin Nica in toate orasele, mai putin Timisoara

TIMISOARA. Schimbare la varful Consiliului Judetean Timis. Alfred Simonis este noul presedinte al judetului, potrivit numaratorii paralele a partidelor care il dau drept castigator, dupa numararea a aproape 400 de sectii din cele 616 organizate la nivelul Timisului in Alegerile Locale 2024.

CITESTE SI: Cine a castigat alegerile in fiecare localitate din Timis, conform numaratorii paralele. Lista completa cu toti primarii invingatori

CITESTE SI: Nicolae Robu, dupa ce Dominic Fritz si-a anuntat victoria pentru Primaria Timisoara: Sunt cu constiinta impacata, le multumesc colegilor. Ce mesaj i-a transmis contracandidatului sau? Video 

CITESTE SI: Dominic Fritz, o noua victorie impotriva lui Nicolae Robu la Primaria Timisoara. A castigat inca un mandat, potrivit rezultatelor partiale. Video 

Conform numaratorii, Alfred Simonis a castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Timis in toate orasele, mai putin Timisoara, unde Alin Nica a adunat mai multe voturi cu Alianta Dreapta Unita.

In plus, numaratoarea paralela arata ca Alianta PSD-PNL si-ar fi asigurat si majoritatea in Consiliul Judetean, avand cei mai multi consilieri.

Primele date partiale arata ca Alfred Simonis ar fi castigat presedintia CJT cu 41,21% (adica 91.591 de voturi). Alin Nica ar fi obtinut 37,75% dintre optiunile electoratului (adica 83.896 de voturi).
Pe locul 3 s-ar fi situati Alin Iacob de la AUR cu aproape 11 procente.

Vom reveni cu datele partiale oficiale la nivelul Consiliului Judetean Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aoleu, asta doriți? Nu că domnul Nimica ar fi fost mai bun…

  2. A ieșit cum e mai rău, o paiață la primari în spatele căruia se află interese obscure și un baron local PSD cu tot tacâmul care va vopsi județul în roșu. Singurul lucru bun este că PNL nu a câștigat nimic după ce filiala locală a fost călcată în picioare de la centru și a defilat cu Blaga și Bușoi în conducere la aceste alegeri. E important ca din aceste rezultate să învețe ceva iar primul pas ar fi demisia conducerii atât la județ cât și la oraș asta dacă mai vor la primărie. Deși nu știu cine ar mai vrea postul după ce Fritz va fi terminat de distrus și ceea ce a mai rămas iar munca pentru remedierea stricăciunilor va fi titanică.

  3. Se pare ca nu mai scapam de comunistii astia.

  4. Daca e reala stirea, nu au nicio scuza dacă nu livreaza rezultate.

    • Dava și Timișul e roșu, exista 2 variante, bagajele.si in occident….sau haiducie in tara, greva fiscala…nu se poate ca județe care contribuie net la buget sa fie subjugate de zone care nu produc nimic. Cine mai muncește cu cârca in orașele mari și plateste taxe ca să se faca stadioane și parcuri sub pădure e cretin…..

      • A mai fost nu demult cu Dobra la cârma, un dezastru și parca Sipos Dan era tot rosu, mandatul de pe vremuri.
        Sincer nu pot spune ca I duc dorul lui Nica.

      • Cand amintesti de greva … nu uuta ca acesti oameni au ajuns la putere prin votul nostru.
        E parte din fibra noastra romaneasca sa cautam intotdeauna vinovati in alta parte.

      • Chiar si fara bagaje.

      • Mai ai a varianta, stai sub masa si faci ce face cainele, daca nu ajungi, suna un prieten.

    • A fost Dobra intre 2016-2020 de la PSD. Efectiv nu s-a facut nimic.

  5. Da numa pe numărători paralele va bazați știrile? Nu se mai numără și voturile alea imparțial odată?

    • Numa pe cititori prosti ca tine crezi ca se bazeaza astia cu stirile? Cand capu nu pricepe, nu pricepe. Probabil astea-s primele alegeri din viata ta si nu stii cat dureaza centralizarile pentru rezultatel oficiale partiale si mai apoi totale. Doamne, cata lume proasta in Timisoara asta

      • Ce să pricep? Că fiecare partid își dă conform numărătorii interne paralele candidatul câștigător și plătește la presă să scrie asta? De unde au numărat paralel așa bine dacă și matale zici că durează ataaat centralizarea? Hai că ești disonanța cognitivă în acțiune! Și se vede că nu ai mai urmărit alte rezultate de alegeri… Nu se dădeau atâtea paralelisme pe vremuri.

    • Cand ai 10 000 de voturi diferenta, toate numaratoarea oficiala nu mai schimba ordinea. La diferente mici e rost de manarii traditionale, bazate pe maleabilitatea comisiilor, oameni necajiti care fac si ei un ban. S-ar mai face si in alti ani, daca acum mai inchid „putin” ochii.

  6. Nica s-o culcat presedinte de judet si s-a trezit somer. I s-au intors mizeriile cu varf si indesat. E cea mai buna veste pe ziua de azi. Nica, du-te , tati la coada vacii la dudesti

  7. E evident ca, la Timisoara, a fost un vot anti-PNL masiv. Nu ar fi ajuns Freddy presedintele consiliului judetean niciodata in viata lui daca PNLul nu ar fi tradat dreapta pentru a nu-si pierde puterea. Ghici ce, a pierdut-o si o va pierde pana se va rupe sau dizolva. Cu Ciuca la conducere nu poti avea vreun viitor, e evident. 2025 va fi prapad, ceva ce nici analistii nu isi pot imagina azi.

  8. Inca o dovada ca Timisoara doar face pipi contra vantulu de 30 de ani . Au ales un primar al carui partid va sta in opozitie in urmatorii 4 ani . Un primar care nu o sa aiba trecere la Bucuresti cu un Presedinte de Consiliu Judetean de la PSD , Timisoara are toate sansele ca la iarna sa faca turturi la calorifere . Coltermul lui Latcau care la 4 dimineata rezolva toate problemele cred ca o sa ajunga in faliment . PNL va sta cuminte in umbra PSD-ului altfel………..sunt sub haur pe cont propriu . Iesirea lor din alianta cu PSD va duce la desfintarea lor ca partid . Au sa aiba soarta PNT disparitia de pe scena politica .

    • Da, vom avea in urmaorii 4 ani un primar care va sta cum va sta si orasul.
      In cei 4 ani trecuti practic a terminat marile proiecte demarate de Robu si nici alea toate, s-u inchis aceste santiere si orasul arata bine din acest punct de vedere.
      Dar ce proiecte mari are Fritz in continuare demarate? NICIUNUL!
      Un oras fara santiere serioase nu are dezvoltare. Stagneaza!…
      Daca asta v-ati dorit, asta veti avea!…
      Va pacalit Fritz cu zambetul pe buze si a doua oara!….

      • Naiba stie, lumea tot da navala in orasul asta uitat de Dumnezeii pripasiti la Bucuresti, probabil ca sa se uite cum sta. In timp ce la ei acasa curge laptele si mierea. Cu pipeta, dar curge. Cat sa nu emigreze toata lumea.
        Textul asta cu timisorenii care nu stiu sa „faca frumos” la regatenii centrali e vechi. Istoric poate fi urmarit pana inainte de revolutie, sau sa fie considerat cauza declansarii revolutiei. Fara de care o multime de mari demnitari actuali ar fi avut cariere profesonale sora cu necalificarea, sau cazier penal foarte bogat. Cine crede ca astea sunt „valori” sa se inscrie in politica traditionala, pe baza de invitatie si cotizatie.
        Daca Bucurestiul si partidele traditionale s-ar multumi sa taie Timisoara de la finantare ar fi OK. Ne-am putea descurca. Problema este atitudinea de sapare activa, care ar trebui documentata si demonstrata permanent, ca sa stie lumea ce „talente” au candidatii data viitoare. Dar e greu cu presa „subventionata” ca sa fie „responsabila”.

  9. Pentru acest rezultat trebuie sa-i multumim PNL-ului. Bravo partid breloc! Bravo, bravo! Ati pierdut tot in Timis si ati vopsit judetul in rosu. Partid de frustrati si oameni mici. PNL nu o sa-si mai revina niciodata pe scena politica dupa combinatia asta.

    PS: In cat timp credeti ca se va muta jumatate de PNL la PSD?

  10. Cu Simonis la CJT sa vedeti acum afaceri imobiliare …aici se intelege cu Fritz ….

  11. FREDY&FRITZ era și normal ….o să facă echipă bună ca și în trecut au lucrat OK nu cu Nica milogul care a băgat bețe în roate 4ani și l-a aburit pe Fritz când era pe drumuri

  12. Daaaaa si fratele lui la primăria Moșnița Nouă, super CARACATIȚA nu doarme se întinde…………………………………

  13. Eu nu comentez, doar vă îndemn la o simpl[ compara’ie, dl NIca este absolvent de Politehnic[, vorbe;te fluent c\teva limbi str[ine, iar dl. Simonis are papagal și vorbele la el, doar asta se cere de la politicieni așa că nu știu de ce ne tot mirăm non-stop, de tot și toate……………

  14. cel mai bun lucru pentru Timișoreni c-am scăpat de acest ”el-știe-tot” dar n-a făcut nimica, bravo județului c-a făcut dreptate ! cea mai mare surpriză că a câștigat ”2 vile” încă un mandat îl va ajunge pe ”6 case” ? trist foarte trist, eu sper ca cei de la centru să nu le de-a nici-un ban acestor ”fantastici useriști” .. tic,tac sper să intre în faliment primăria Timișoara că n-ar fi prima !

  15. „L-a batut pe Alin Nica in toate orasele, mai putin Timisoara” – dar l’a fugarit atunci ceva ca sa’l prinda pentru asta, nu gluma.