Presedintele CCIA Timis, Florica Chirita, premiata la Gala Femeilor Remarcabile 2024 

TIMISOARA. În data de 6 iunie, la Palatul Parlamentului din București, doamna Florica CHIRIȚĂ, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, a fost sărbătorită în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Femeilor Remarcabile, eveniment care aduce în prim plan curajul, performanţa și adevăratele valori ale unor femei puternice și excepționale care au reușit să se distingă și să inspire prin realizările lor de-a lungul unor cariere impresionante.

“Este președintele Camerei de Comerț Timiș, singura femeie președinte  din țară,  o forță în promovarea și dezvoltarea afacerilor în regiune, iar sub conducerea domniei sale Camera de Comerț Timiș a devenit un pol de inovare și excelență în afaceri. Pasiune, dedicare, a demonstat că nu există limite atunci când vrei să atingi succesul”, este laudatio rostit de Cătălin Măruță, prezentator al evenimentului alături de Ilinca Vandici.

În discursul său, Florica CHIRIȚĂ a spus:Mă bucur că în această seară strălucitoare și plină de emoție mă aflu aici, alături de doamnele care au reușit să exceleze și să inspire prin rezultatele lor, femei prețioase și  strălucitoare precum diamantele. Cariera mea a început acum 34 de ani, lucrez la Camera de Comerț de 34 ani și, am reușit, în această perioadă, să aducem Județul Timiș pe locul 2 din punct de vedere economic, la nivel național. Nu știu dacă sunt o femeie puternică și curajoasă, trăsături mai degrabă specifice bărbaților, știu doar că sunt o femeie care prin creativitate, viziune și multă, multă muncă a reușit într-o lume a bărbaților. Mulțumesc pentru apreciere și felicitări pentru un eveniment de poveste, destinat femeilor remarcabile prin unicitate!.

Premiile oferite au îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din România, celebrând artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii spre succes, eroine din viața de zi cu zi.

Invitații de marcă, muzica bună și atmosfera strălucitoare au făcut ca seara să fie una memorabilă și plină de emoție.

Evenimentul face parte din cultura Kultho, expresie a respectului față de toate femeile remarcabile și excelenței feminine în toate aspectele vieții.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.