Dominic Fritz, a doua zi dupa victoria la Primaria Timisoara: Il felicit pe noul presedinte al CJ Timis si ii intind mana sa continuam proiectele si colaborarea. Alin Nica, un nou atac: PNL nu mai exista. Timisenii sunt la mana domnului Simonis

TIMISOARA. Realesul primar al Timisoarei Dominic Fritz a facut primele declaratii de dupa castigarea alegerilor.

CITESTE SI: Alfred Simonis, oficial presedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa centralizarea a 96% dintre buletine. Cate voturi a reusit sa adune fiecare dintre cei 7 candidati pentru CJT 

CITESTE SI: Dominic Fritz obtine mai multe voturi la Timisoara decat acum 4 ani in alegerile locale. Cate voturi au primit toti cei 10 candidati pentru primarie. Rezultate partiale 

Dominic Fritz l-a felicitat pe noul presedinte al Consiliului Judetean Timis Alfred Simonis si l-a asigurat de deschiderea sa spre continuarea colaborarii dintre CJT si Primaria Timisoara.

Il felicit pe Alfred Simonis, presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, pentru succesul sau si il asigur ca primarul Timisoarei intinde o mana la noul presedinte al CJT si am tot interesul sa continuam proiectele si colaborarea intre primarie si Consiliul Judetean si sa dezvoltam impreuna o mai mare amprenta a Timisoarei si a Timisului in politica nationala„, a spus Dominic Fritz, luni.

Primarul Timisoarei a tinut insa sa mentioneze ca cel cu care a facut tandem in alegerile locale, candidatul ADU, pentru Consiliul Judetean, Alin Nica, ar fi fost victima unei politici nocive din partea unora PNL, partid din care a plecat cu scandal inainte de campania electorala.

Din pacate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unora din PNL, a fost executat si sabotat in functia de presedinte a Consiliului Judetean si rezultatul este ca PSD a castigat. Vedem acelasi lucru la Caras, la Prahova, la Suceava, 27 de consilii judetene au fost castigate de PSD, doar 11 de PNL. Iar asta trebuie sa ingrijoreze pe oricine in Romania.

Vedem foarte clar ca, de fapt, aceasta coalitie a fost respinsa de o majoritate de romani. PSD – PNL la europarlamentare au primit mai putin de 50% din voturi. Este evident ca romanii cauta o alternativa la PSD, si este evident ca doar cu ajutorul PNL-ului PSD poate guverna„, a precizat Dominic Fritz.

Alin Nica a lansat un nou atac la PSD si PNL: Timisenii sunt la mana domnului Simonis

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis a lansat un nou atac la adresa fostilor colegi din PNL, dar si la adresa contracandidatului sau.

Ii urez succes lui Alfred Simonis in aceasta noua pozitie de responsabilitate, il felicit. A castigat judetul, dar nu a castigat Timisoara si pe timisoreni. Imi doresc sa dovedeasca tuturor ca promisiunile pe care le-a facut in campanie nu au fost vorbe goale.

Timisul si Timisoara au fost prea mult timp la capatul listei pentru guvernanti. Acum timisenii sunt la mana domnului Simonis. Sper sa nu se supere si sa-i lase cu ochii in soare. Este si acesta un mod de abordare. Eu nu sunt de acord cu mana intinsa spre Bucuresti, dar sunt un om de dreapta, care respecta statul de drept si democratia.

Ne-am fi dorit ca, dupa aceste alegeri, sa dam un semnal puternic la Bucuresti, castigand si Consiliul Judetean, dar chiar si asa, o sa demonstram ca aceasta slugarnicie permanenta in fata autoritatilor cetrale trebuie sa inceteze.

PNL nu mai exista in Timis, dintr-un partid care ar fi putut sa castige totul, este un partid care a pierdut totul. Primul lucru pe care il vor face domnul Simonis si PSD va fi sa isi completeze zestrea cu alesii locali ramasi la PNL, prin bani de la bugetul de stat contra locuri in PSD.

Nu este in concordanta cu modul in care Romania ar trebui sa functioneze in plan administrativ(…), dar mergem inainte cu incredere ca acesta este inceputul unei lupte pe care o continuam mai departe impreuna cu Dominic, cu colegii, carora le multumesc pentru aceasta campanie„, a spus Alin Nica, proaspat invins in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis din partea Aliantei Dreapta Unita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. vezi ca ajungi cu mana rupta, ciuma rosie a sabotat timisoara de cand s-a infiintat

    • si ciuma rosie a membrei de partid comunist chinez saboteaza democratia din Romania

      • Tu crezi ca toți chinezii sunt niște tampiti ca tine?

    • Din NEPASAREA LOR, demnitarilor ce se bat pe ciolan…
      Primarul foarme, PREFECTUL doarme, in timp ce motociclistii si soferii auto agresivi își fac nestingheriti de cap prin oraș😡INCOMPETENTII din fruntea IPJ asteapta pensionarea cu doctorate false si pensii speciale Danke Johannis !! Un mare gunoi de Presedinte intetesat doar de cariera personală , vînator oportunist la functii de Stat ! Mai nou și Europene

  2. Gata planul pentru 2024-2028: alianță PSD-USR, social-progresism

  3. Țăranul coclit de la Dudesti dacă candida independent era președintele Cj, Robu primar și USR avea soarta partidului lui Diaconescu,
    Așa, l-a urcat pe cai mari pe Fritz și el și-a ratat cariera politică!

    • mda… si ce alte simptome mai aveti? Fritz a fost altruist, i-a iertat multe lui Nica din timpul primului sau mandat – manifestarile liberalilor, inclusiv Nica, au intrecut si mizeria pesedistilor. Nica s-a dovedit insa incapabil sa se descurce fara spate, iar comasatii au tinut spatele altuia. Asta e. Cu cat te fortezi sa urci mai sus decat ti-e locul, cu atat cazatura e mai dura.

      • I-a iertat multe pe dracu. A văzut ca nu avea cu cine la CJ pentru că de când a preluat el filiala pe persoană fizică aceasta a decăzut. Asta că l-a pus pe Moș să îl saboteze cum a fost? A fost o alianță electorală de conjunctură din care niciunul nu prea avea ce pierde ci doar de câștigat.

    • Ma mira cata prostie incape in capul tău? Tu nu vezi ca Dominic i- a adus voturi in Timisoara. Fără USR era zero barat!

      • Cu plăcere citesc comentariile celor mai deștepți dintre deștepți dar atenție să nu crape ficatul în voi ar fi păcat mare să piardă societatea asemenea specimene.

  4. Fritz+Simonis = Love

  5. Fredy să te vedem ca tu erai prieten cu Fritz .Stadion /reabilitarea castelului Huniade/ Spital.

    • Fritz isi cauta in poseta rujurile si rochia cu pene pentru a conduce festivalul lgbt din pole position/ maestru de ceremonii!

      • Dupa toate tembelismele dinainte de votare, inca nu te-ai saturat. Pe tine te asteapta sa participi in kr gol ca sa-ti arati genul.

    • N-am înțeles logica pnl-istilor. Aveau cj pe tava cu nica și lau oferit tot pe tava psd-istilor.

      • PNL avea o datorie la nivel național față de PSD și au decontat-o în Timiș, pe spatele nostru. Le-a dat PSD-iștilor o vacă grasă de muls. Asta și pentru că noi la județ și la municipiu nu am votat unitar ca la Cluj sau Oradea, care într-un an jumate are o serie de pasaje de invidiat iar noi avem o pasarelă peste Bega și o jumătate de groapă care se umple cu apă pe Bogdăneștilor. Am fost slabi și s-a băgat ciuma roșie peste noi.

  6. fritz… lingău ca de obicei. nici o realizare, nici un proiect, primarul zero, dar la pupincurism e boss

    • Unde i este faimoasa BICICLETA?? Vă mai amintiti?? L-a mai văzut careva pe ea? A sărit direct in Mercedes G BRABUS🫵
      Timisorenii cad ca muștele la aburu de șnaps ieftin lăsat de Fritz 😆
      Rușine Timidoara că nu e capabilă să aducă inapoi în capitala Banatului un bănățean ori șvab sadea, manager ori inginer destoinic cu stagii de antreprenor prin UE, ori măcar crescut prin KARLSRUHE ! ( nu intr-un sat minuscul din Padurea Neagra)
      L-a adus pe un functionăraș de Kindergarten din ultimul cătun nemțesc să le conducă orașul🫣

  7. Au ramas satanistii la conducerea orasului. oras de retardati! nici macar nu-si dau seama ce au votat..

    • Un om hetero nu se gândește atât de mult la lgbt, doar îți zic. Probabil și tu ești dar ai internalizat asta. Ca bărbat căruia îi plac femeile o secundă nu îmi trece prin cap de LGBT pe zi

      • Dăm drumul la parade și o să îți amintească zilnic de asta, cât pentru tot anul.